Advies & Begeleiding

Onze concrete adviezen zorgen voor direct online resultaat bij allerlei soorten online projecten en website ontwikkel trajecten.
  • Sterkte / zwakte analyses;
  • Nieuwe inzichten;
  • Ook begeleiding bij webdevelopment vraagstukken;
  • Optimaliseer je processen.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Mike Lijffijt

Online Consultant | Grapjas

Het begint met een M en eindigt op Ike… Mountainbike…? Woordgrappen, hij kan er maar niet over ophouden. Een aangeboren aandoening noemt hij het. Naast zijn slechte woordgrappen en enthousiasme voor Social Media spreekt Mike ook vloeiend Lorem Ipsum!

Naast zijn functie als Online Consultant, houdt Mike ook wel van een balletje trappen, tafeltennis, cabaret, sushi en is hij elke maandagavond in de Bioscoop te vinden.

Mike in zoekwoorden:

“Humor, ad Hoc,  Amersfoort, competitief, verliefd op zijn auto, heeft al een kater als hij kijkt naar een biertje.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een SEO analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!

Advies & Begeleiding werkwijze

Advies & Begeleiding bij online projecten en website ontwikkeling

Of je nu een gaaf nieuw online project wilt lanceren of midden in een website ontwikkeling zit. Wanneer je behoefte hebt aan een frisse blik, nieuwe inzichten of een concreet advies, wij helpen je graag!

Dankzij onze frisse en creatieve blik denken wij verder en nemen wij alleen genoegen met het maximaal haalbare. We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer je wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met doorlopend adviseren en begeleiden.

Online Marketing Advies

Ook wanneer je eenmalig online marketing advies zoekt, helpen we je graag! Vul hieronder op de pagina het formulier in en we gaan meteen voor je aan de slag. We scannen je website op wel meer dan 50 onderdelen en brengen direct in kaart waar het aan schort.

Een voorbeeld van een belangrijk onderdeel in de Online Marketing is SEO. Meer weten over SEO? Lees het in ons artikel: Stijgen in Google

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Advies & Begeleiding

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen

No posts found