Zoekmachine Optimalisatie

Affiliate Marketing

Met affiliate marketing betaal je als adverteerder zijnde voor elke bezoeker, lead of sale die je genereert via de website van de affiliate. Dit kan bijvoorbeeld een webmaster, publisher of een uitgever zijn. Dat houdt dus in dat je alleen betaalt voor het resultaat dat je daadwerkelijk behaalt. Dit maakt affiliate marketing een zeer efficiënte werkwijze voor jouw organisatie.
 • No cure no pay;
 • Ontvang een eerlijke commissie;
 • Veel verschillende soorten affiliates.
Werk op basis van no cure no pay!
De samenwerking tussen twee partijen verloop op 'no cure no pay basis' waarbij de ene partij de andere promoot.
Ontvang altijd een eerlijke commissie
Mocht er op basis van jouw advertentie op de website van de adverteerder iets gekocht worden? Dan verdien je hierover een commissie.
Veel affiliate programma's
Er zijn verschillende soorten websites waar affiliate marketing op toegepast kan worden. Benieuwd welke dit zijn? Lees snel verder!

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Justin van den Bergh

Head of PPC | Datage(e)k

Als Head of PPC heb ik de eer om de hele dag op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Reddit, Pinterest, TikTok en Snapchat te zitten. Niet om de hele dag kattenfilmpjes te kijken (oké, soms dan), maar om na te gaan wat 96% van Nederland precies doet op die sociale netwerken. En natuurlijk hoe we deze doelgroep kunnen bereiken. Welke doelgroep zit op welk netwerk? Welke gegevens houdt ieder netwerk bij van haar gebruikers? Hoe kunnen we dit inzetten voor advertising doeleinden? En Wat kost het om een stukje van de gehele userbase te bereiken? Zo kunnen we klanten adviseren om de juiste kanalen te gebruiken in de online marketingstrategie. En oh ja, ik draag verder met trots de zelfbenoemde titel ‘Tafeltenniskoning’.

Justin in zoekwoorden:

“Stressbestendig, Duizendpoot, Koffie lover, Gadget gek, Ondernemen, Ambitie.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Onze Werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we de wensen en doelstellingen op het gebied van affiliate marketing in kaart, hierdoor kunnen we de meest relevante campagnes gaan realiseren. Met ons team van online marketing specialisten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat om de service te bieden waar jij als klant op zoek naar bent.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een samenwerkingsverband tussen twee partijen waarbij de ene partij de andere promoot op ‘no cure no pay’ basis. Wanneer je veel bezoekers op je website hebt, dan is affiliate marketing een goede gelegenheid. Affiliate marketing houdt in dat je advertenties voor producten en services van bepaalde bedrijven op je website plaatst. Mocht iemand gebruik maken van deze advertentie en op de website van de adverteerder een product of dienst aanschaffen, dan verdien je hierover een commissie. Het bedrag dat je kunt verdienen is van verschillende factoren afhankelijk en eigenlijk altijd variabel.

Er zijn tot slot verschillende soorten websites waar affiliate marketing op toegepast kan worden. Enkele voorbeelden zijn:

 • Kortingscode affiliates;
 • E-mail marketing affiliates;
 • Prijsvergelijkers;
 • Content affiliates;
 • CashBack affiliates.

Aan de slag met Affiliate Marketing?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Waarom Affiliate Marketing bij Epurple?

 • Direct contact met de specialist;
 • Realtime resultaten inzien in een overzichtelijk dashboard;
 • Ontwikkelen van een persoonlijk afgestemd, strategisch plan;
 • Meer leads aan de hand van bewezen technieken en geoptimaliseerde campagnes.

Blogartikelen

No posts found