Zoekmachine Optimalisatie

Call Tracking

Met call tracking meet je de telefonische respons op online en offline campagnes. Handig, want potentiële klanten nemen nog heel vaak telefonisch contact op met vragen en opmerkingen. Dankzij call tracking vergroot je dus je inzicht in het aantal waardevolle interacties per campagne!
  • Inzicht in betaalde zoekwoorden die leiden tot telefonische conversies;
  • Inzicht in de kwaliteit van telefonische leads.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Quincy Janssen

Sr. SEA Specialist

Quincy is een allround marketeer en is gespecialiseerd in zowel SEA als SEO. Binnen Epurple is Quincy verantwoordelijk voor SEA klanten en tilt hij de campagnes naar een hoger niveau. Werken als SEA specialist bij Epurple geeft Quincy veel vrijheid om met nieuwe innovatieve methodes meer conversies te realiseren voor onze klanten.

Quincy reist graag buiten Europa en vind het te gek om te wintersporten, festivals te bezoeken en zich uit te sloven bij de boksschool.

Quincy in zoekwoorden:

“Duizendpoot, Fanatieke tafeltennisser, Linkbuilder, Reisjunk, Lelystedeling,  SEA campagne manager, MMA-fanaat, Innovatief, Goedlachs. Aanpakker en een echte teamplayer.”

Gratis Google Ads scan aanvragen

Ontvang direct een SEA analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Onze Werkwijze

Bij de aanpak die Epurple hanteert voor call tracking staat de klant centraal. Tijdens een uitgebreide kennismaking bespreken we de wensen en mogelijkheden op het gebied van call tracking voor jouw organisatie. Daarna formuleren we in overleg de doelstellingen en gaan we aan de slag om de meest relevante campagnes op te zetten. Met ons team van online marketing specialisten houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eventueel gesignaleerde kansen. Door het beschikbaar stellen van een persoonlijk aanspreekpunt bieden we jou altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën. Ben je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden over call tracking en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op meet een van onze online marketing specialisten.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Call Tracking

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen

No posts found