2getthere

2getthere

Bekijk hier de klantcase; 2getthere. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bezoek de website
1095
+
Aantal followers na de campagnes
1533
+
Aantal likes op de campagnes
5638
+
Aantal clicks op de campagnes
527967
x
Hoe vaak de campagnes bekeken zijn

Case: 2getthere

2Getthere levert al meer dan 30 jaar geautomatiseerde systemen voor haar klanten in verschillende omgevingen. Of je nu op zoek bent naar een geautomatiseerde verhuizer of een autonoom voertuig, 2Getthere werkt met je samen om de juiste oplossing te vinden. Door haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis toe te passen heeft 2Getthere al in 1997 het eerste geautomatiseerde OV-systeem op Schiphol opgeleverd.

De visie van 2Getthere richt zich op het voortdurend ontwikkelen van de geautomatiseerde transitietechnologie. Dit terwijl 2Getthere haar ondernemersgeest weet te behouden. De missie van 2Getthere is simpel: Doorgaan met het leveren van markt-leidende, volledig geautomatiseerde vervoersoplossingen.

“2Getthere levert de toekomst, vandaag!”

Klantvraag:

2Getthere had de wens de zichtbaarheid van haar product wereldwijd te vergroten. Het product van 2Getthere is een zelfstandig rijdende auto zonder chauffeur. Deze innovatie wilde 2Getthere graag wereldwijd promoten bij o.a. luchtvaartmaatschappijen en welvarende landen / overheden.

Strategie

Epurple heeft als target doelgroep bepaalde gebieden binnen Europa gekozen. Vervolgens is gekeken wat het effect op de innovatie in die gebieden is. Zo hebben wij onder andere gekeken naar de vraag naar de innovatie, de belangrijkste doelgroep en welke groepen er interesse hebben in het product. Toen dit eenmaal duidelijk was zijn wij op basis van de doelgroep de content en afbeeldingen gaan maken om vervolgens campagnes op te voeren. In het begin ging het vooral om de de transit operators (grote luchtvaartmaatschappijen en buslijnen etc.). Van deze maatschappijen hebben wij de eigenaren weten te benaderen, en met succes. Van hieruit zijn we steeds verder wereldwijd gaan targetten om de juiste mensen te bereiken en deze uiteindelijk om te zetten in volgers.

Epurple heeft het volgende resultaat behaald:

  • 527.964 weergaven
  • 5.638 kliks
  • 1.533 likes
  • 1.095 extra volgers

Resultaat

Epurple heeft op succesvolle wijze de gewenste doelgroep benaderd door innovatieve content in te zetten. Ook is de gewenste doelgroep door middel van de campagnes dusdanig geënthousiasmeerd dat zij over is gegaan tot het volgen van de pagina. Zodoende kan 2Getthere deze personen in de toekomst organisch en dus effectiever bereiken.

“Binnen afzienbare tijd hebben wij samen met Epurple een grote groep potentiële klanten kunnen benaderen. Hierdoor is onze wereldwijde naamsbekendheid aanzienlijk toegenomen.”

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Merwestein
Molecaten Werving
Zelfstandige Professionals
Zelfstandigen Bouw
Public Support
Rentwereld
Natural Spices
My Flexwork
Van Happen Containers