Brouwers case Epurple

Brouwers

Bekijk hier de klantcase: Brouwers Conversie Optimalisatie. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bezoek de website
300
%
Hogere conversieratio
62,5
%
Daling in kosten per conversie
1
Hele blije klant

Case: Brouwers

Brouwers is een accountantskantoor met vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Genemuiden, Deventer en Zwolle. Naast accountancy en audits biedt Brouwers advies op Fiscaal-, Juridisch- en HR-vlak.

Klantvraag

Bij het ontwerp van dienstenpagina’s moeten bepaalde afwegingen worden gemaakt. De verschillende dienstenpagina’s van Brouwers zijn erg informatief en zakelijk ingestoken, waardoor er belangrijke elementen voor optimale conversie ontbreken. Onze verwachting is dat er met een andere insteek meer leads gerealiseerd kunnen worden.

Strategie

We analyseerden de huidige dienstenpagina’s en vergeleken dit met pagina’s van concurrenten en vergelijkbare bedrijven. Vervolgens doken we de data in en schetsten we de ideale pagina voor maximale conversie.

Wat we hebben gedaan:

De dienstenpagina’s zijn van de grond af aan opnieuw opgebouwd met inachtneming van alle wetten en theorieën over conversieoptimalisatie. De juiste conversieknoppen zijn op de juiste plaats gezet, de overtuiging aan de hand van bulletpoints is aangebracht, de juiste media elementen zijn bepaald en uiteraard is een goede conversiemeting voor analyse geïmplementeerd.
Vervolgens hebben we enkele honderden bezoekers naar de nieuwe paginaversie gestuurd, evenals de bestaande paginaversie. De resultaten zijn na 4 weken vergeleken en waren verbluffend!

Resultaat

De nieuwe paginaversies scoorden tot wel 300% beter in aantallen conversies dan de bestaande paginaversies. Van iedere bezoeker nam gemiddeld 2,46% contact op, tegen een gemiddeld conversiepercentage van 0,88% van de bestaande pagina’s. Doordat er meer conversies worden behaald uit hetzelfde aantal bezoekers, daalden de kosten per conversie met maar liefst 62,5%!

Epurple heeft voor Brouwers:

  • Tot wel 300% hogere conversieratio gerealiseerd;
  • 62,5% daling in kosten per conversie;
  • 1 hele blije klant.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Wasgigant
Philadelphia Cliënten
A&E Personeelsdiensten
Zelfstandigen Bouw CRO Case
Annexum