dakdekker fedim epurple case

Dakdekker Fedim

Benieuwd hoe wij Dakdekker Fedim hebben geholpen bij het meer dan verdubbelen van het aantal organische bezoekers in slechts 9 maanden tijd? Lees dan snel verder!

Bezoek de website
212
%
Meer organische bezoekers
451
%
Meer zoekwoorden waar de website op gevonden wordt
621
%
Meer relevante vertoningen in Google

Case: Dakdekker Fedim

Dakdekker Fedim is gespecialiseerd in het aanbrengen en behandelen van dakbedekkingen, daklekkages en dakinspecties. Voor alle veelvoorkomende dakwerkzaamheden kun je bij Dakdekker Fedim terecht. Of het nu gaat om het aanbrengen van bitumen dakbedekking, kunststof dakbedekking, lichtkoepels, dakisolaties, lood en zinkwerk, dakgoot reparaties, het behandelen en voorkomen van houtrot en het repareren van stormschade, Dakdekker Fedim is dé specialist in de regio Utrecht.

Klantvraag

Dakdekker Fedim had de wens om met name in de voor hem interessante regio (provincie Utrecht) beter gevonden te worden. Met als ultieme doel; meer lokale klanten werven en zo naamsbekendheid opbouwen om de concurrentie aan te gaan met de grotere dakdekkerspartijen uit de provincie.

Strategie

Om de organische vindbaarheid van Dakdekker Fedim te verbeteren hebben wij allereerst een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd. Zo hebben wij de mogelijkheden tot uitbreiding en optimalisatie van de huidige website volledig in kaart gebracht.

Vervolgens is er in samenspraak besloten om te beginnen met het aanmaken van nieuwe plaatspagina’s. Op die manier hebben we met name de lokale vindbaarheid van de website weten te verbeteren.

Daarna zijn wij op basis van het zoekwoorden onderzoek stap voor stap bezig gegaan met het bijbouwen van nieuwe, relevante dienstpagina’s en het optimaliseren van de huidige content.

Tegelijkertijd is ook de techniek, de uitstraling en de professionaliteit van de website onder de loep genomen. Door veelal kleine aanpassingen te doen hebben we de website technisch en visueel gezien naar een hoger niveau weten te brengen.

Om ervoor te zorgen dat de verbeterde organische vindbaarheid ook daadwerkelijk tot meer klanten zou leiden, hebben wij ook een stukje Conversie Optimalisatie toegepast op de website. Het belangrijkste conversiedoel (telefoonklikken) hebben wij extra aandacht gegeven op de website door een ‘sticky’ bel button te maken. Deze is op vrijwel alle pagina’s altijd in beeld aan de onderkant van het scherm wanneer je de website op een mobiel device bekijkt.

aantal zoekwoorden waar dakdekker fedim op gevonden wordt

Epurple heeft voor Dakdekker Fedim:

  • Zoekwoorden onderzoek uitgevoerd;

  • Veel nieuwe pagina’s aangemaakt op de website;

  • Bestaande pagina’s geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden;

  • 107 telefonische aanvragen gerealiseerd in 9 maanden tijd.

aantal vertoningen in Google van Dakdekker Fedim

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Arval
Huidtherapie Groene Hart
CoolSculpting
iFresh
Molecaten Website Migratie
Banierhuis
DealDonkey
Armada Mobility
My Flexwork