header afbeelding case duo rolgordijn

Duo Rolgordijn

Bekijk hier de klantcase; Online Duo Rolgordijn. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bekijk de website
35,19
%
Daling in de kosten-per-klik
65
%
Meer orders tegen een lagere CPA
1.000
+
Kwalitatieve bezoekers per maand

Case: Duo Rolgordijn

Online Duo Rolgordijn biedt jarenlange ervaring en uitgebreide vakkundigheid in de levering en montage van verschillende soorten raamdecoraties. Onder hun diensten vallen onder andere een vrijblijvend advies en professionele plaatsing van diverse rolgordijnen en jaloezieën. Online Duo Rolgordijn gaat altijd voor het beste resultaat, om elke klant volledig tevreden te stellen.

Klantvraag

Online Duo Rolgordijn wilde via Google- en Bing Ads meer orders en afspraken realiseren. Hierbij lag de focus op hun belangrijkste productgroepen, namelijk Duo rolgordijnen.

Strategie

Door middel van een gericht zoekwoordonderzoek hebben wij voor Online Duo Rolgordijn in kaart gebracht wat de belangrijkste zoekwoorden voor potentiële klanten met een koopintentie zijn. Daarnaast is er een uitgebreide concurrentieanalyse gemaakt van de zoekwoorden waar concurrenten op adverteren.

Dagelijks zijn er op micro-niveau herhaaldelijk bodaanpassingen doorgevoerd, bijvoorbeeld op het gebied van geslacht, leeftijden, apparaten, tijd, zoekwoorden, locaties en andere variabelen. Dit soort winstgevende campagnes hebben uiteindelijk geleid tot het ruim behalen van de maandelijkse KPI’s.

Epurple heeft voor Duo Rolgordijn:

  • Een zoekwoordonderzoek uitgevoerd om nieuwe kansen in kaart te brengen voor het schrijven van landingspagina’s;
  • Winstgevende campagnes ingezet waarbij de maandelijkse doelstellingen ruimschoots gerealiseerd zijn.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Afslankshop.com
Von Reth
Jaloeziegordijn.nl
Optimist International School
Wasgigant
Huidtherapie Groene Hart
Easywagon
Zelfstandigen Bouw
Public Support