Case Easywagon SEA

Easywagon

Bekijk hier de klantcase; Easywagon. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bekijk de website
22
+
Offerte aanvragen per maand
3
Succesvolle non-branded campagnes gerealiseerd
660
+
Bezoekers per maand

Case: Easywagon

De degelijk gebouwde mobiele badkamers, woonunits, koelwagens en toiletwagens van Easywagon staan bekend om hun degelijke kwaliteit en keurige afwerking. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Trespa in plaats van hout. Dit zorgt voor een langere levensduur.

In de meeste gevallen zijn de producten van Easywagon uit voorraad leverbaar. Zo zijn ze dan ook perfect in te zetten voor de verhuur op festivals en evenementen. Ook wanneer je de producten voor een langere periode wilt gebruiken kun je bij Easywagon terecht.

Klantvraag

Easywagon had de wens om meer offerte aanvragen te realiseren uit haar online kanalen. Er liepen nog geen online campagnes en er moesten op korte termijn veel kwalitatieve leads gerealiseerd worden voor de verkoop van hun producten. Om dit te realiseren hebben wij in de ACTIVATE fase van het REAN model zowel Google Ads als Bing Ads ingezet.

Strategie

Allereerst hebben wij de website goed onder de loep genomen voordat wij zijn gaan adverteren in Google en Bing. De conversie optimalisatie knel- en verbeterpunten zijn in kaart gebracht en na uitvoerig testen ook daadwerkelijk doorgevoerd op de website.
Nadat de website ‘adverteer proof’ gemaakt was, zijn wij de campagnefocus gaan bepalen. Door middel van een branded campagne en non branded campagnes uitgesplitst per dienst, hebben wij op korte termijn per maand gemiddeld 22 offerte aanvragen gerealiseerd met een kosten per offerte van € 41,68.

Epurple heeft voor Easywagon:

  • Uit eigen initiatief conversie optimalisatie knel- en verbeterpunten in kaart gebracht;
  • Winstgevende campagnes ingezet waarbij de maandelijkse KPI’s ruim behaald zijn;
  • Nieuwe creatieve landingspagina’s ingericht om te A/B testen met de huidige landingspagina’s.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Afslankshop.com
Von Reth
Jaloeziegordijn.nl
Duo Rolgordijn
Optimist International School
Wasgigant
Huidtherapie Groene Hart
Zelfstandigen Bouw
Public Support