case huidtherapie groene hart

Huidtherapie Groene Hart

Bekijk hier de klantcase van Huidtherapie Groene Hart. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bezoek de website
81,7
%
Groei in organisch verkeer
377,50
%
Groei in conversies uit organisch verkeer
9,25
Kosten per conversie

Case: Huidtherapie Groene Hart

Huidtherapie Groene Hart is een huid- en laserkliniek gevestigd in Gouda en Oudewater. Voor diverse huidklachten kunnen patiënten terecht bij de klinieken. Daarnaast ben je ook aan het juiste adres voor cosmetische hulpvragen of anti-aging behandelmogelijkheden, zoals bindweefselmassages, peelings, product advies, microneedling en fractionele laser behandelingen.

Klantvraag

Huidtherapie Groene Hart had de wens om meer contactaanvragen en afspraken te realiseren uit het kanaal SEA (Google Ads & Bing Ads). Door de groei in personeel was er extra ruimte voor de schoonheidsbehandelingen en pedicure behandelingen. Daarnaast heeft Epurple in overleg met Huidtherapie Groene Hart een heldere KPI afgesproken van 15 afspraken per maand tegen een kosten per conversie van € 15 uit het kanaal SEA.

Strategie

De focus lag op de pedicure en schoonheidsbehandelingen voor de locaties Gouda en Oudewater. Er is gekozen voor de ACTIVATE fase van het REAN model om door middel van Google Ads en Bing Ads afspraken te realiseren met Google/Bing Search campagnes. Voor de beide diensten is er een landelijke en lokale focus gelegd om de doelgroep te bereiken die actief op zoek is naar een pedicure of schoonheidsbehandeling. Hierdoor was het mogelijk om met een kleiner budget minimaal 15 afspraken per maand te realiseren tegenover een kosten per afspraak van € 15. Door eerst alleen data te verzamelen uit de ACTIVATE campagnes, willen wij op korte termijn ook ENGAGE campagnes inrichten via Facebook Ads, om het bereik van de doelgroep groter te maken en nog meer conversies te realiseren.

Naast de SEA focus hebben wij in tijden van corona ook SEO werkzaamheden uitgevoerd om de organische vindbaarheid te vergroten. Zo hebben wij diverse dienstenpagina’s herschreven, broken links verholpen en een advies uitgebracht om de title-tags en meta-beschrijvingen te herschrijven. Het effect van deze werkzaamheden was binnen 2 maanden zichtbaar, hierdoor hebben wij een groei van 81,70% aan organisch verkeer gerealiseerd!

Epurple heeft voor Huidtherapie Groene Hart:

  • Een online marketing strategie uitgezet met heldere KPI's en doelstellingen;
  • Doorlopend campagnes geoptimaliseerd om kosten te besparen en maximaal rendement te behalen;
  • In verband met corona snel ingespeeld op de marketingactiviteiten door te switchten van SEA naar SEO. Waardoor op lange termijn meer organische bezoekers en conversies gerealiseerd zullen worden.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Afslankshop.com
Von Reth
Jaloeziegordijn.nl
Duo Rolgordijn
Optimist International School
Arval
Wasgigant
CoolSculpting
Dakdekker Fedim