ifresh case pagina

iFresh

Benieuwd hoe wij iFresh, dé FileMaker specialist van Nederland, hebben geholpen bij het verhogen van de kwaliteit van haar conversies? Lees dan snel verder!

Bekijk de website
100
+
Organische bezoekers per maand
4
+
Contact aanvragen per maand
29,39
%
Bezoekers bekijken meer pagina's

Case: iFresh

iFresh software development is een ervaren expert in webontwikkeling en Claris FileMaker. iFresh maakt de online omgeving van haar klanten veiliger, mooier en gebruiksvriendelijker. iFresh ontwikkelt op maat gemaakte softwareapplicaties die bedrijfsprocessen vergemakkelijken.

Klantvraag

iFresh kwam bij Epurple terecht omdat zij graag meer organische bezoekers op de website wilde realiseren. Tevens moest dit bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit van de conversies.

Strategie

Allereerst hebben wij een adviesrapport opgesteld met een aantal SEO verbeterpunten. Zo is onder andere de huidige staat van de content, techniek en autoriteit van de website geanalyseerd. Uit deze analyse bleek dat er met name op het gebied van content nog veel winst te behalen viel voor iFresh.

Vervolgens hebben wij het advies in de praktijk weten te brengen door iFresh te ondersteunen bij het herschrijven en optimaliseren van de content van de verschillende dienstpagina’s.

Op basis van heatmaps die wij geïnstalleerd hadden, konden we concluderen dat er ook op het gebied van conversie optimalisatie nog het een en ander te verbeteren viel.

Aan de hand van deze analyse hebben wij de dienstpagina’s op bepaalde punten geoptimaliseerd om deze gebruiksvriendelijker te maken. Hierdoor is het voor bezoekers nu een stuk eenvoudiger om een contactaanvraag te doen.

Epurple heeft voor iFresh:

  • Het aantal organische bezoekers laten stijgen met 16% t.o.v. vorig jaar;
  • De dienstenpagina’s voorzien van duidelijke micro en macro call-to-actions;
  • Structuur en valuable content toegevoegd aan verschillende dienstenpagina’s.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Arval
Huidtherapie Groene Hart
CoolSculpting
Dakdekker Fedim
Molecaten Website Migratie
Banierhuis
DealDonkey
Armada Mobility
My Flexwork