case merwestein

Merwestein

Bekijk hier de klantcase: Merwestein - Evenement promotie. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bezoek de website
8
x
Meer aanmeldingen dan op eerdere evenementen
1
Minder dan €1 kosten per conversie
15
%
Meer locatie check-ins op de dag van het evenement

Case: Merwestein - Evenement promotie

Sport- en Evenementencomplex Merwestein organiseert iedere vrijdagavond het welbekende Discozwemmen voor kinderen tussen 8 en 15 jaar. Speciaal voor de Halloween werd het Halloween Discozwemmen opgezet op 25 oktober 2019. Compleet met speciale effecten, spannende muziek en verklede badmeesters.

Klantvraag

Om van het Halloween Discozwemmen een succes te maken, waren zoveel mogelijk inschrijvingen nodig. Aangezien er geen kaarten vooraf worden verkocht, verloopt de aanmelding via een Facebook event en speciaal ingerichte landingspagina. Hoewel het aantal aanmeldingen niet exact overeenkomt met het daadwerkelijke aantal bezoekers van het evenement, geeft het een goede indicatie van de populariteit van het evenement.

Strategie

Allereerst is een landingspagina ingericht waarop alle belangrijke informatie van het evenement vermeld wordt. Denk hierbij aan een agenda, openingstijden, locatie en toegangsprijzen. Vervolgens is een Facebook event opgezet waaraan een Event campagne is gekoppeld. Doordat de campagne specifiek is ingezet op ouders van kinderen tussen de 8 en 15 jaar in de regio Nieuwegein, wordt alleen budget besteed aan een zeer relevante doelgroep.

De doelgroep kon direct op het evenement aanmelden via Facebook, of via een knop op de landingspagina. Door middel van tussentijdse updates werden alle deelnemers warm gemaakt voor het evenement.

Epurple heeft voor Merwestein:

  • 8x meer aanmeldingen dan op eerdere evenementen;
  • Minder dan €1 kosten per conversie;
  • 15% meer locatie check-ins op de dag van het evenement.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Molecaten Werving
Zelfstandige Professionals
Zelfstandigen Bouw
Public Support
Rentwereld
Natural Spices
2getthere
My Flexwork
Van Happen Containers