Case Natural Spices

Natural Spices

Bekijk hier de klantcase; Natural Spices. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bezoek de website
16,78
%
Conversion rate
23
+
Conversies
136
+
Clicks
28720
x
Impressies

Case: Natural Spices

Natural Spices is producent en leverancier van kruiden, specerijen, kruidenmixen, marinades, sauzen en diverse hulpstoffen. Ze bieden een breed en diep assortiment. Natural Spices is opgericht in 1935 en heeft in de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. De kwaliteit, concurrerende prijzen en unieke flexibele instelling voor hun klanten is een reden om te kiezen voor Natural Spices. Zij gaan verder met hun flexibiliteit waar de concurrenten stoppen.

Klantvraag

Vanuit bestaande klanten wilde Natural Spices akkoord hebben om de klanten AVG technisch in de nieuwsbrief lijst te zetten. Daarnaast wilde Natural Spices ook campagnes draaien via Facebook.

Strategie

Wij hebben eerst de doelgroep(en) van Natural Spices bepaald, zodat we deze konden benaderen met onze campagne op het social media kanaal Facebook. Doormiddel van een video en carrousel hebben we een zo goed mogelijke campagne opgezet. Tijdens de campagne hebben we gewerkt met goede product omschrijvingen en afbeeldingen zodat potentiele klanten een duidelijk beeld krijgen van wat er te koop is bij Natural Spices. Daarnaast is er gewerkt met klantreviews die terug te lezen waren in de video en de carrousel.

Epurple heeft:

  • Advertentie teksten aangepast en gemaakt.

  • Uitgezocht welke content geschikt is en ingericht voor de Facebook campagnes.

  • De doelgroep bepaald en hiermee A/B testen gedraaid.

  • Doorlopend geoptimaliseerd om zo een succesvolle campagne te runnen.

Resultaat

Natural Spices is tevreden over het behaalde resultaat. Vanuit de eerste Facebook remarketing campagne hebben we conversies gehaald. Met deze conversies en engagement van de doelgroep hebben we nieuwe doelgroepen gebouwd en benaderd.

Met dit resultaat gaan we samen met Natural Spices verder aan de slag om de conversies te verhogen. We kijken er naar uit om samen nog meer mooie resultaten te boeken!

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Merwestein
Molecaten Werving
Zelfstandige Professionals
Zelfstandigen Bouw
Public Support
Rentwereld
2getthere
My Flexwork
Van Happen Containers