Case Ouder en Kindteams Amsterdam

OKT Amsterdam

Bekijk hier de klantcase; OKT Amsterdam. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bezoek de website
155
%
Meer bereik
869
%
Stijging 'vind ik leuks'
127
%
Stijging in betrokkenheid bij berichten

Case: Ouder- en kindteams Amsterdam

“Ouders, kinderen en jongeren in Amsterdam kunnen met vragen en zorgen over opvoeden, opgroeien en gezondheid van hun kind, terecht bij de Ouder- en Kindteams. De teams werken vanuit de wijk en op scholen. Zij helpen kinderen, jongeren en ouders zoveel mogelijk zelf oplossingen te vinden. Medewerkers zijn laagdrempelig bereikbaar voor het geven van tips, advies, behandeling en trainingen.”

Klantvraag:

Ouder- en Kindteams Amsterdam kwam bij ons met de vraag om naamsbekendheid te vergroten binnen specifieke regio’s in Amsterdam.

Strategie

De strategie om naamsbekendheid te vergroten was om Facebook en Instagram advertising in te zetten. Hierbij werd er specifiek gesegmenteerd op postcodes en een onderscheid gemaakt tussen ouders en jongeren. Ondertussen werd er continu gemonitord welke regio’s beter converteerde en hierop het advertentiemateriaal afgestemd.

Resultaat

Het resultaat was dat Ouder- en Kindteams Amsterdam een stijging zag van 155% in bereik en 700% stijging in pagina-vind-ik-leuks in de periode dat de advertenties draaiden. Daarnaast leverden deze campagne ook nog extra leads op.

“Epurple is een klantgericht bureau en staan altijd met raad en daad voor ons klaar. Epurple heeft snel door welke doelen wij als non-profit organisatie nastreven en levert daar passende online campagnes bij ondanks onze beperkte financiële mogelijkheden. Daarnaast waren wij erg blij met de praktische en vooral haalbare tips om onze website op SEO gebied te optimaliseren; dat was een quick win.”

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Afslankshop.com
Von Reth
Jaloeziegordijn.nl
Duo Rolgordijn
Optimist International School
Arval
Wasgigant
Huidtherapie Groene Hart
CoolSculpting