Case Philadelphia Zorg

Philadelphia

Bekijk hier de klantcase; Philadelphia. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bezoek de website
5 mensen
Opgeleid van Philadelphia
5 maanden
Deel genomen an het projectteam Philadelphia

Case: Philadelphia

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Zo bieden ze woonruimte, intensieve zorg of ambulante begeleiding. Ook is het mogelijkheid om tot rust te komen bij Philadelphia door bijvoorbeeld te komen logeren, zo kun je weer opgeladen naar huis of jezelf voorbereiden op zelfstandig wonen. Bij Philadelphia is er ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontdekken. Zodoende kunnen mensen met een beperking groeien op professioneel vlak, leren ze te werken en worden ze voorbereid op het vinden van een baan.

Klantvraag:

Philadelphia had de wens om een nieuwe corporate website te lanceren. De belangrijke doelstelling was dat de nieuwe website perfect moest aansluiten bij de doelgroepen en de website bij livegang volledig zou voldoen aan de nieuwste richtlijnen van de zoekmachines. Epurple is een half jaar aangesloten geweest in het projectteam als dé online marketing specialist.

Strategie

We waren een half jaar onderdeel van een Scrumteam. We onderzochten het bezoekersgedrag op de toenmalige website, schoonde het Google Analytics account op en richtte Google Tag Manager in. We onderzochten daarnaast het zoekgedrag van de verschillende doelgroepen en ontwikkelden een contentstrategie om de vindbaarheid in de zoekmachine te verbeteren. Verder hebben we Philadelphia ondersteund bij het opstellen van een navigatiestructuur, de pagina-indeling en het vertalen van verschillende customer journeys naar functionaliteiten. 

Bij de technische realisatie van de website hielpen we bij het optimaliseren van onder andere de URL-structuur, paginatitels, meta omschrijvingen, afbeeldingen, gebruiksvriendelijkheid, structured data, laadtijden en de mobiel-vriendelijkheid. We verzorgden daarnaast ook zoekmachine optimalisatie trainingen voor medewerkers van Philadelphia. Dit gaf hen handvaten om zelf verder te werken aan de vindbaarheid van de website. 

Tot slot speelden we een belangrijke rol in de livegang van de website. We voerde de laatste checks uit, we brachten alle URL’s op de oude website in kaart, bereide de redirects voor en richtte Google Search Console in om Google van de juiste informatie te voorzien.

Epurple heeft

  • Wekelijks meegedraaid in het Scrum team.
  • Van begin tot eind meegedraaid met het opzetten van een nieuwe website.
  • Interne SEO trainingen verzorgd om personeel van Philadelphia op te leiden.

Resultaat

Een geheel nieuwe website die prettig in gebruik is voor alle belangrijke doelgroepen die daarnaast beter vindbaar is in de zoekmachine.

“Geweldig dat jullie echt samen met ons wilden werken! Bedankt voor de talloze scrum sessies en het trainen van ons personeel!”

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Merwestein
Molecaten Werving
Zelfstandige Professionals
Zelfstandigen Bouw
Public Support
Rentwereld
Natural Spices
2getthere
My Flexwork