public support

Public Support

Benieuwd hoe wij de grootste detacheerder voor secretaresses en projectondersteuners van Nederland hebben geholpen bij het verlagen van de totale kosten per geworven kandidaat? Lees dan snel verder!

Bezoek de website
300
+
Kandidaten in de eerste maand
26
%
Lagere kosten per kandidaat
28
%
Lagere marketingkosten dan voor aanvang

Case: Public Support

Public Support is opgericht in 2009 en is het enige landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. De secretaresses van Public Support ondersteunen dagelijks de meest uiteenlopende opdrachtgevers bij de overheid. Daarnaast heeft Public Support ook Youngsupporters (projectmedewerkers) in dienst, die bijvoorbeeld (afdelings)managers en projectmanagers ondersteuning bieden. Deze supporters staan dagelijks klaar voor nieuwe klussen in de publieke sector. De kwaliteit en snelheid van reageren staan centraal in deze dienstverlening!

Klantvraag

Public Support kwam bij Epurple terecht omdat zij haar totale marketing kosten per geworven kandidaat graag wilde verlagen.

Strategie

Public Support plaatste haar vacatures voorheen alleen op Indeed en adverteerde met verschillende campagnes via Google Ads. Om het maximale uit het marketing budget van Public Support te halen, zijn wij dan ook als eerst begonnen met het testen van de andere beschikbare kanalen. Zo hebben wij onder andere getest met LinkedIn Ads, LinkedIn Jobs en Facebook Ads.

Op basis van de test resultaten hebben wij per kanaal de statistieken van de campagnes met elkaar vergeleken. Vervolgens hebben wij de kanalen met de beste CPA verder opgeschaald om nóg meer rendement uit het marketing budget van Public Support te halen.

Epurple heeft voor Public Support:

  • De bestaande campagnes (Google Ads & Indeed) geoptimaliseerd;
  • Nieuwe campagnes getest via LinkedIn Ads, LinkedIn Jobs en Facebook Ads;
  • Continu gestuurd op CPA zodat de kosten per kandidaat verlaagd konden worden;
  • De kanalen met positieve resultaten opgeschaald om zo de gestelde doelstellingen te behalen.

Resultaat

De eerste resultaten van de strategie zijn positief, zowel de doelstelling, het aantal kandidaten als de kosten per kandidaat geven tot op heden resultaten terug die de verwachting overtreffen! Public Support is dan ook enorm tevreden over het proces!

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Afslankshop.com
Von Reth
Jaloeziegordijn.nl
Duo Rolgordijn
Optimist International School
Wasgigant
Huidtherapie Groene Hart
Merwestein
Easywagon