Case Verbindion

Verbindion

Bekijk hier de klantcase; Verbindion. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bezoek de website
40
%
Meer verkeer
3
x
Hogere conversieratio dan het jaar ervoor
34
%
Meer paginaweergaven
2
x
Zoveel belletjes als het jaar ervoor

Case: Verbindion

Verbindion is opgericht met een maatschappelijk doel om inwoners van Nieuwegein op sportieve wijze bij elkaar te brengen en daarmee de sociale cohesie te bevorderen. Het verbinden van mensen, het in beweging brengen van mensen en ze daarin positief stimuleren is wat hun drijft. Het organiseren, faciliteren en realiseren van mogelijkheden om te sporten en bewegen, is wat ze doen en waar we goed in zijn.

Ze doen hun werk met veel passie en het is een ambitie om toonaangevend te zijn in de regio als het op sport en bewegen aan komt. Verbindion wilt mensen verrassen en hun verwachtingen overtreffen. Elke dag weer.

Klantvraag:

Verbindion had als klantwens het optimaliseren van de websites voor een betere online vindbaarheid en zichtbaarheid. Nadat Epurple de websites had geanalyseerd op SEO technische aspecten kwamen er dusdanig veel verbeterpunten aan het licht dat er is gekozen voor het realiseren van een nieuwe websites. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe websites is direct rekening gehouden met de richtlijnen van de zoekmachines voor een optimale online vindbaarheid na livegang.

Strategie

Door de 4 websites over te zetten naar het toegankelijke WordPress CMS, kan Verbindion de content volledig in eigen beheer houden. Bovendien is de snelheid van de website met 75% verbeterd. Vervolgens zijn diverse campagnes ingericht om de verschillende labels van Verbindion onder de aandacht te brengen in Nieuwegein en omgeving. Hierbij is gebruik gemaakt van het REAN model om de verschillende stappen in de customer journey uit te lichten.

We hebben:

  • Verschillende campagnes ingericht in Google Ads en Facebook Ads.
  • Beeldmateriaal ontwikkeld voor de campagnes.
  • De meetbaarheid van de website in kaart gebracht en doorgevoerd.
  • Een realtime dashboard ingericht om altijd de laatste statistieken in te zien.

Resultaat

Verbindion is zeer tevreden over de snelheid van websites en vindt het functioneel geworden.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Afslankshop.com
Von Reth
Jaloeziegordijn.nl
Duo Rolgordijn
Optimist International School
Wasgigant
Huidtherapie Groene Hart
Merwestein
Easywagon