Von Reth

Bekijk hier de klantcase; Von Reth. Samen hebben wij de klantaanvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.
Bekijk de website
300
+
Kwalitatieve bezoekers per maand
€17,23
kosten per conversie gerealiseerd
10
gemiddelde kwalitatieve leads uit Google Ads gehaald

Case: Von Reth

Von Reth biedt u een helpende hand wanneer u het slachtoffer bent geworden van diverse schades. Zij fungeren daarbij als uw persoonlijke schade-expert. Immers, uw polisvoorwaarden en de toepassing hiervan kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. De specialisten van Von Reth werpen dan een kritische, maar eerlijke blik op hoe uw verzekeraar tot een bepaalde schadevergoeding komt. Bovendien ondersteunen zij u graag bij het maken van belangrijke keuzes, waardoor uw belang volledig behartigd wordt.

Klantvraag    

Von Reth wilde samen met Epurple een resultaatgerichte strategie ontwikkelen voor het versterken van online marketing en SEO, om op termijn meer contactaanvragen te realiseren.

Strategie

Om te beginnen zijn we gestart met het meetbaar maken van de Von Reth-website middels Google Analytics. Zo konden we gedurende het uitvoeren van de campagnes duidelijk zichtbaar maken welke implementaties welke resultaten opleverden.

Daarnaast zijn de landingspagina’s geoptimaliseerd, welke continu data-gedreven werden bijgewerkt. Vervolgens zijn de Google advertenties ingericht en voortdurend aangepast om de juiste doelgroep te bereiken.

Hierna zijn er op dagelijkse basis SEO-aanpassingen op de website doorgevoerd. Door middel van een gericht zoekwoordonderzoek hebben wij voor Von Reth de belangrijkste zoekwoorden voor potentiële contactaanvragen op een rij gezet.

Bovenstaande strategie heeft op termijn tot het ruim behalen van de beoogde KPI’s geleid.

Epurple heeft voor Von Reth:

  • Verschillende landingspagina’s geoptimaliseerd, voor het behalen van een maximaal rendement;
  • Meerdere Google-advertenties opgezet, gemonitord en bijgehouden voor het realiseren van zo veel mogelijk contactaanvragen;
  • Op basis van een zoekwoordenonderzoek verschillende SEO-werkzaamheden uitgevoerd.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Afslankshop.com
Jaloeziegordijn.nl
Duo Rolgordijn
Optimist International School
Wasgigant
Huidtherapie Groene Hart
Easywagon
Zelfstandigen Bouw
Public Support