Case Zelfstandige Professionals

Zelfstandige Professionals

Bekijk hier de klantcase; Zelfstandige Professionals. Samen hebben wij de klantvraag aan de hand van een zorgvuldig uitgedachte strategie weten om te zetten in tastbare resultaten.

Bekijk de website
150
+
Conversies per maand
6
Succesvolle leadcampagnes gerealiseerd
750
+
Bezoekers per maand gerealiseerd

Case: Zelfstandige Professionals

Zelfstandige Professionals is dé ondernemersvereniging voor zzp’ers in Nederland die via AOV Profs een oplossing biedt voor het opvangen van arbeidsongeschiktheid.
Zelfstandige Professionals is het trotse zusje van de grote broer Zelfstandigen Bouw en richt zich specifiek op zzp’ers in de bouw. AOV Bouw is een makkelijke en eerlijke oplossing, vandaar dat er al ook al snel interesse kwam van buiten de bouw. Zelfstandige Professionals heeft daarom besloten om AOV Profs opnieuw te lanceren en zich open te stellen voor alle zzp’ers in Nederland.

Klantvraag

Zelfstandige Professionals had de wens om het aantal inkomende leads via de Social Media kanalen te verhogen. Daarvoor hebben we het kanaal Facebook Ads ingeschakeld en hebben wij ook SEA ingezet door middel van een branded campagne binnen Google Ads.

Strategie

Wij hebben voornamelijk gebruik gemaakt van onze eigen REAN strategie. Zo hebben wij REACH campagnes gelanceerd binnen Facebook Ads. Om nóg meer leads te realiseren hebben we vervolgens ook een leadgen campagne ingericht om zo de juiste doelgroepen te kunnen bereiken. Hier hebben wij mooie resultaten uitgehaald voor een nieuwe merknaam en een nieuwe website en hebben met de REACH en ACTIVATE campagne hiermee maar liefst 150+ leads per maand weten te realiseren.
Daarnaast hebben we ook tegen een lage kosten per klik extreem veel bezoekers kunnen inkopen. Zo hebben we in de eerste 3 maanden na de livegang wel meer dan 10.000 bezoekers ingekocht die al bekend waren met het merk Zelfstandige Professionals.
Ook hebben wij een mooie conversie optimalisatie scan mogen maken en Zelfstandige Professionals hierin uitvoerig geadviseerd. Dit advies gaan we in 2020 doorvoeren zodat we de conversie percentages op de website nog positiever kunnen maken. Omdat de campagnes binnen Google Ads en Facebook Ads hand in hand samen gaan met de landingspagina’s verwachten we ook hier zeer positieve resultaten van.

Epurple heeft voor Zelfstandige Professionals:

  • Creatieve en toffe leadgen campagnes ingericht met de juiste doelgroep;
  • Remarketing campagnes ingericht om alle niet geconverteerde bezoekers als nog te laten converteren;
  • Een volledige REAN strategie ingericht;
  • Een webinar campagne ingericht waar we in 2020 verder op zullen sturen.

Resultaat

  • 150+ conversies per maand
  • 6 succesvolle leadcampagnes gerealiseerd
  • 750+ bezoekers per maand gerealiseerd

Vrijblijvend adviesgesprek?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Onze andere cases

Merwestein
Molecaten Werving
Zelfstandigen Bouw
Public Support
Rentwereld
Natural Spices
2getthere
My Flexwork
Van Happen Containers