Dakdekker Fedim

Meer organisch verkeer weten te creëren en beter vindbaar op belangrijke zoektermen

Dakdekker Fedim een gespecialiseerde dakdekker in het aanbrengen en behandelen van dakbedekkingen, daklekkages en dakinspecties.
Bekijk resultaat

Hoe wordt mijn website beter vindbaar in de regio?

Dakdekker Fedim had de wens om met name in de voor hem interessante regio (provincie Utrecht) beter gevonden te worden. Met als ultieme doel; meer lokale klanten werven en zo naamsbekendheid opbouwen om de concurrentie aan te gaan met de grotere dakdekkerspartijen uit de provincie.

Expertises

Het project in 't kort

  • Zoekwoordonderzoek uitgevoerd
  • Landingspagina’s geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid op belangrijke zoektermen
  • Nieuwe landingspagina’s gebouwd o.b.v. het zoekgedrag van de doelgroep
Dakdekker Fedim
Dakdekker Fedim

Bestaande landingspagina's geoptimaliseerd en nieuwe landingspagina's gebouwd

Om de organische vindbaarheid van Dakdekker Fedim te verbeteren hebben wij allereerst een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd. Zo hebben wij de mogelijkheden tot uitbreiding en optimalisatie van de huidige website volledig in kaart gebracht.

Vervolgens is er in samenspraak besloten om te beginnen met het aanmaken van nieuwe plaatspagina’s. Op die manier hebben we met name de lokale vindbaarheid van de website weten te verbeteren.

Daarna zijn wij op basis van het zoekwoorden onderzoek stap voor stap bezig gegaan met het bijbouwen van nieuwe, relevante dienstpagina’s en het optimaliseren van de huidige content.

Tegelijkertijd is ook de techniek, de uitstraling en de professionaliteit van de website onder de loep genomen. Door veelal kleine aanpassingen te doen hebben we de website technisch en visueel gezien naar een hoger niveau weten te brengen.

Om ervoor te zorgen dat de verbeterde organische vindbaarheid ook daadwerkelijk tot meer klanten zou leiden, hebben wij ook een stukje Conversie Optimalisatie toegepast op de website. Het belangrijkste conversiedoel (telefoonklikken) hebben wij extra aandacht gegeven op de website door een ‘sticky’ bel button te maken. Deze is op vrijwel alle pagina’s altijd in beeld aan de onderkant van het scherm wanneer je de website op een mobiel device bekijkt.

Meetbare resultaten

212%

Meer organische bezoekers

451%

Meer zoekwoorden waar de website op gevonden wordt

621%

Meer relevante vertoningen in Google

Dakdekker Fedim -

"Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!"

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op

Bekijk meer cases

81,7% Groei in organisch verkeer

Duo Rolgordijn hero

65% meer orders

Armada Mobility

50% meer online offerte aanvragen

Van Happen Containers

323 leads uit campagnes

Zelfstandigen Bouw

Meer dan 300 conversies per maand

Zelfstandige professionals

150+ conversies per maand

Groei van meer dan 80% in organische bezoekers

Totale reconstructie van de website

27 sollicitanten via TikTok adverteren!