Philadelphia Zorg

5 maanden deelgenomen

Philadelphia Zorg ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uitzichzelf te halen.
Bekijk resultaat

Hoe sluit de nieuwe website het beste aan bij de doelgroep?

Philadelphia had de wens om een nieuwe corporate website te lanceren. De belangrijke doelstelling was dat de nieuwe website perfect moest aansluiten bij de verschillende doelgroepen en de website bij livegang volledig zou voldoen aan de nieuwste richtlijnen van de zoekmachines. Epurple is een half jaar aangesloten geweest in het projectteam als online marketing specialist.

Expertises

Het project in 't kort

  • Onderdeel van het interne Scrum team
  • Van concept tot eindproduct betrokken bij de bouw van de nieuwe website
  • Interne SEO trainingen verzorgd om personeel op te leiden
Philadelphia Zorg
Philadelphia Zorg

Onderdeel van het interne Scrum Team en SEO trainingen verzorgd

We waren een half jaar onderdeel van een Scrumteam. We onderzochten het bezoekersgedrag op de toenmalige website, schoonde het Google Analytics account op en richtte Google Tag Manager in. We onderzochten daarnaast het zoekgedrag van de verschillende doelgroepen en ontwikkelden een contentstrategie om de vindbaarheid in de zoekmachine te verbeteren. Verder hebben we Philadelphia ondersteund bij het opstellen van een navigatiestructuur, de pagina-indeling en het vertalen van verschillende customer journeys naar functionaliteiten.

Bij de technische realisatie van de website hielpen we bij het optimaliseren van onder andere de URL-structuur, paginatitels, meta omschrijvingen, afbeeldingen, gebruiksvriendelijkheid, structured data, laadtijden en de mobiel-vriendelijkheid. We verzorgden daarnaast ook zoekmachine optimalisatie trainingen voor medewerkers van Philadelphia. Dit gaf hen handvaten om zelf verder te werken aan de vindbaarheid van de website.

Tot slot speelden we een belangrijke rol in de livegang van de website. We voerde de laatste checks uit, we brachten alle URL’s op de oude website in kaart, bereide de redirects voor en richtte Google Search Console in om Google van de juiste informatie te voorzien.

Meetbare resultaten

5

Medewerkers van Philadelphia opgeleid

5

Maanden onderdeel van het interne Scrum Team

Philadelphia -

"Door de persoonlijke en betrokken aandacht van Epurple voelen wij ons volledig ontzorgd"

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op

Bekijk meer cases

Arval hero

Meer dan 3 miljoen relevante vertoningen in Google

Philadelphia Clienten

30+ Kwalitatieve leads per maand

Zelfstandigen Bouw

Meer dan 300 conversies per maand

Von Reth Hero

10 kwalitatieve leads per maand

Molecaten Website Migratie

13,35% Groei in organisch verkeer sinds de livegang

Rentwereld

20% meer offerte aanvragen

81,7% Groei in organisch verkeer

142% groei in organisch verkeer binnen 1 jaar tijd

Met TikTok ads bereik je alle leeftijdsgroepen