Quincy Janssen

Affiliate marketing

Ben je opzoek naar nieuwe bezoekers, leads of sales en wil je alleen betalen voor de resultaten die je behaalt? Dan is Affiliate Marketing iets voor jou!

Neem contact met ons op

Wat is Affiliate Marketing?

Met affiliate marketing betaal je als adverteerder zijnde voor elke bezoeker, lead of sale die je genereert via de website van de affiliate. Dit kan bijvoorbeeld een webmaster, publisher of een uitgever zijn. Dat houdt dus in dat je alleen betaalt voor het resultaat dat je daadwerkelijk behaalt. Dit maakt affiliate marketing een zeer efficiënte werkwijze voor jouw organisatie.

  • No cure no pay
  • Ontvang een eerlijke commissie
  • Veel verschillende soorten affiliates

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we de wensen en doelstellingen op het gebied van affiliate marketing in kaart, hierdoor kunnen we de meest relevante campagnes gaan realiseren. Met ons team van online marketing specialisten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat om de service te bieden waar jij als klant op zoek naar bent.

Affiliate marketing is een samenwerkingsverband tussen twee partijen waarbij de ene partij de andere promoot op ‘no cure no pay’ basis. Wanneer je veel bezoekers op je website hebt, dan is affiliate marketing een goede gelegenheid. Affiliate marketing houdt in dat je advertenties voor producten en services van bepaalde bedrijven op je website plaatst. Mocht iemand gebruik maken van deze advertentie en op de website van de adverteerder een product of dienst aanschaffen, dan verdien je hierover een commissie. Het bedrag dat je kunt verdienen is van verschillende factoren afhankelijk en eigenlijk altijd variabel.

Er zijn tot slot verschillende soorten websites waar affiliate marketing op toegepast kan worden. Enkele voorbeelden zijn:

  • Kortingscode affiliates
  • E-mail marketing affiliates
  • Prijsvergelijkers
  • Content affiliates
  • CashBack affiliates

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op