Kristian Maton

Copywriting

Copywriting is het op een doelgerichte manier overbrengen van een boodschap in de vorm van tekst en het overtuigen van de lezer.

Wat is Copywriting?

Copywriting is veel meer dan alleen het schrijven van wervende teksten. Zo ben je niet alleen druk met de voorbereidingen. Ook na het schrijven is er nog een hoop dat moet gebeuren voor je tekst live kan.

  • Behaal topposities in de zoekmachine op zoektermen waar jouw doelgroep naar zoekt
  • Trek meer bezoekers naar je website
  • Bezoekers en lezers activeren

Copywriting Werkwijze

SEO Copywriting is het op een doelgerichte manier overbrengen van een boodschap in de vorm van tekst. Voor ons is copywriting de lezer overtuigen en hem/haar tot actie aanzetten. Velen maken de fout om teksten te schrijven waar alleen Google blij van wordt. Het is juist de kunst om een tekst te schrijven die zowel interessant is voor de lezer als voor Google!

De tekst moet niet alleen pakkend zijn maar moet ook geschikt zijn voor de doelgroep. Wij denken een stap verder. Ons doel is om teksten van kwaliteit aan te leveren die doelgroep- en verkoopgericht zijn, aantrekkelijk en conversie verhogend zijn voor je bedrijf. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en zorgen zo voor relevante teksten die ook nog eens goed zijn voor de positie van jouw website.

Buiten dat wij seo geoptimaliseerde teksten voor jouw bedrijf schrijven, staan we ook graag voor je klaar als jij zelf schrijft. We begeleiden je door vooraf bijvoorbeeld een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit te voeren. Zo kunnen we je per pagina een heldere (SEO) structuur aanleveren die je kunt hanteren bij het schrijven van de pagina. Ben je klaar met schrijven? Dan doen wij graag nog een korte SEO check voor je. Hierbij controleren we de meest belangrijke onderdelen zodat we zeker weten dat de pagina geoptimaliseerd is voor zowel de zoekmachine als de gebruiker.

Wat we precies doen

  • Onderzoek naar de behoeften van jouw doelgroep
  • Wervende teksten schrijven
  • Resultaten bijhouden en terugkoppelen

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op