Dashboards

Zoek je meer inzicht in je bedrijfsgegevens? We bouwen online dashboards waar jouw belangrijkste data in real-time wordt bijgehouden!

Neem contact met ons op

Wat zijn Online Dashboards?

Tegenwoordig werken organisaties met veel verschillende informatiesystemen. Daarnaast krijg je ook via de website en social media kanalen veel gegevens te verwerken. Zo heb je uit alle bronnen samen een grote hoeveelheid digitale informatie. Op basis van deze gegevens moet je als organisatie kunnen sturen en doelstellingen behalen. Wat is er dan beter dan één overzichtelijk dashboard dat de gegevens die voor jou belangrijk zijn samenbrengt?

  • Inzicht in belangrijke bedrijfsgegevens
  • Een dashboard op maat

Voordelen van een online dashboard

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van online dashboards nagenoeg oneindig. Zo kun je bijvoorbeeld alle bekende databronnen koppelen aan het dashboard. Denk dan bijvoorbeeld aan Facebook, Twitter, Google Ads en Mailchimp. De kracht van dashboarding zit volgens ons in het inzichtelijk maken van data die belangrijk is voor jouw organisatie en de mogelijkheid om de data volledig naar je eigen wensen te presenteren.

Als je ervoor kiest om samen met de specialisten van Epurple een dashboard op maat te ontwikkelen gaan we er samen een duurzaam proces van maken. Jij en je wensen staan hierin centraal. Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we samen de wensen en mogelijkheden op het gebied van online dashboarding in kaart brengen. Daarna werken we de doelstellingen die we samen willen bereiken uit. Als we eenmaal aan de slag gaan werken we samen aan het realiseren van de meest relevante campagnes en het opstellen van jouw persoonlijke dashboard.

Verder stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden op het gebied van online dashboarding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Verschillende online dashboards

Bij Epurple kunnen we dashboards maken voor veel verschillende situaties, zoals:

Daarnaast maken we volledig gepersonaliseerde dashboards, uniek voor jouw situatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op