Quincy Janssen

Display advertising

Display advertising staat voor het maken van reclame op internet door middel banners en tekstlinks. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Wat is Display Advertising?

Display advertising staat voor het maken van reclame op internet door middel banners en tekstlinks.

  • De mogelijkheid om je merk online visueel over te brengen
  • Regionaal targetten, doelgroep targetten en de mogelijkheid om te retargetten

Display Advertising Werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we de wensen en doelstellingen op het gebied van display advertising in kaart, hierdoor kunnen we de meest relevante campagnes gaan realiseren. Ons team van online marketing specialisten heeft meer dan 10 jaar ervaring, is betrokken, kritisch en creatief. Door hun passie voor online marketing zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze branche. Hierdoor zijn wij in staat om de service te bieden waar jij als klant op zoek naar bent. We houden je op de hoogte van de behaalde resultaten, gesignaleerde kansen en mogelijkheden en stellen een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van display advertising? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Wat we precies doen

  • Wensen en doelstellingen bepalen
  • Advertentieplatformen selecteren
  • Display banners ontwerpen
  • Campagnes inrichten en doorlopend optimaliseren
  • Maandelijkse rapportage met behaalde resultaten

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op