Quincy Janssen

Feed Marketing

Met feed marketing zet je de productdatabase van jouw website door naar verschillende externe platformen en/of vergelijkingssites.

Neem contact met ons op!

Wat is Feed Marketing?

Door de productdatabase van jouw webshop of e-commerce website door te zetten naar een extern platform of een vergelijkingssite is het mogelijk om real-time te adverteren. Je hoeft jouw productgerichte campagnes nu niet meer handmatig te beheren, dit scheelt je uiteraard enorm veel arbeidsuren.

Echter is het aanmaken van een dergelijke feed voor de externe platformen een kostbaar en complex proces. Elk platform hanteert namelijk zijn eigen specifieke eisen voor het aanleveren van een feed. Het is dus bijna niet mogelijk om de gemaakte feeds te hergebruiken voor andere kanalen. Om een goede feed aan te kunnen leveren is de juiste kennis vereist. Niet alleen van de platformen zelf, maar ook over de mogelijkheden van optimalisatie. De juiste feeds voor de juiste kanalen zorgen voor het beste resultaat. Epurple helpt je graag tijdens dit proces, zo gaan we samen voor het realiseren van de optimale feeds.

Als je ervoor kiest om samen met de specialisten van Epurple voor jouw organisatie relevante feeds te ontwikkelen, gaan we er samen een duurzaam proces van maken. Jouw wensen staan hierin centraal. Tijdens de uitgebreide kennismaking gaan we samen de wensen en mogelijkheden op het gebied van feed marketing in kaart brengen. Vervolgens werken we de doelstellingen die we samen willen bereiken uit. Tot slot stellen wij ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar voor onze klanten. Zo heb jij altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes.

Wat we precies doen

  • Mogelijkheden in kaart brengen voor jouw situatie
  • Feeds voor de gewenste platformen ontwikkelen
  • Duurzaam proces ontwikkelen

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op