Quincy Janssen

Feed Marketing

Met feed marketing zet je de productdatabase van jouw website door naar verschillende externe platformen en/of vergelijkingssites.

Neem contact met ons op!

Wat is Feed Marketing?

Feed marketing voor Google Shopping is een essentiële manier om je product listings te promoten en potentiële klanten te bereiken. Door je feed te optimaliseren kun je ervoor zorgen dat je producten gezien worden door kopers die zoeken naar wat je aanbiedt.

Door de productdatabase van jouw webshop of e-commerce website door te zetten naar een extern platform of een vergelijkingssite is het mogelijk om real-time te adverteren. Je hoeft jouw productgerichte campagnes nu niet meer handmatig te beheren, dit scheelt je uiteraard enorm veel arbeidsuren.

Als winkelier is het belangrijk om je product listings te optimaliseren zodat ze in de Google Shopping resultaten verschijnen. Dit kun je doen door ervoor te zorgen dat je productgegevens nauwkeurig aan de juiste Google Product Categorieën worden gekoppeld en door relevante trefwoorden in je titels en beschrijvingen te gebruiken. Bovendien moet je productfoto’s van hoge kwaliteit indienen om je listing te laten opvallen tussen de concurrentie.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op