Quincy Janssen

Leadgeneratie

Heb jij de ambitie om extra leads te genereren, meer omzet te behalen of je naamsbekendheid te vergroten? Leadgeneratie is dan dé manier!

Neem contact met ons op

Wat is Leadgeneratie?

Veel organisaties hebben de ambitie om extra leads te genereren, meer omzet te behalen of de naamsbekendheid te vergroten. De vraag is dan ook: hoe zorg je ervoor dat je deze ambities ook echt omzet in resultaten? Leadgeneratie vormt de basis voor een succesvolle online strategie.

  • Altijd de juiste leads
  • Leads van hoge kwaliteit
  • Ga stap voor stap te werk

 

Hoe werkt leadgeneratie?

Potentiële klanten worden ook wel leads genoemd. Leads zijn de personen die een bedrijf maar wat graag wil bereiken. Leads kunnen uiteindelijk omgezet worden in betalende klanten. Leadgeneratie is dan ook een onmisbaar onderdeel binnen iedere organisatie. Dankzij leadgeneratie ben je in staat om potentiële klanten binnen te halen en gegevens over deze groep mensen te verzamelen.

Om het proces van leadgeneratie succesvol te starten is het belangrijk om allereerst de doelgroep die jij wilt targetten in kaart te brengen. Als je weet waar de doelgroep zich bevindt en op welke manier je deze potentiële klanten het beste kunt benaderen kun je beginnen met het inrichten van speciale landingspagina’s. Deze pagina’s zet je in om de juiste bezoekers naar je website te leiden. De strategie die hier achter zit kun je natuurlijk helemaal naar eigen wens invullen zodat deze precies aansluit op je doelstellingen.

Door het proces van leadgeneratie uit te besteden aan Epurple gaan we er samen voor zorgen dat de voor jouw organisatie relevante leads gevonden worden. De online marketing specialisten van Epurple maken het verschil door de juiste keuzes te maken. Wij zorgen voor meer kwalitatieve leads die ook daadwerkelijk tot meer business leiden. We lopen voorop door altijd op de hoogte te zijn van de relevante ontwikkelingen en trends. Verder signaleren we kansen voor jouw organisatie en brengen we je hiervan op de hoogte.

Ontmoet het leadgeneratie team van Epurple!

boudewijn hoogendorp

Boudewijn Hoogendorp

SEO Specialist

Mike Lijffijt

Marketing Strateeg
carolien visser

Carolien Visser

Marketing Manager

Leadgeneratie uitbesteden

Twijfel jij of het tijd is om leadgeneratie uit te besteden bij Epurple? We zetten de voordelen op een rijtje:

  • Onze professionals nemen het over, wat zorgt voor meer en betere leads.
  • De boodschap komt via ons beter over bij prospects. Onze salestoppers zijn dus een goed visitekaartje voor jouw bedrijf!
  • Jij houdt meer tijd en energie over voor de taken waar je wél warm van wordt.
  • Het benaderen van leads is voor velen prettiger dan het uitvoeren van koude acquisitie. Wij maken het begin, zodat jij het kan afmaken.

Wil je meer weten? Kom in contact!

Kom in contact voor de mogelijkheden

Leadgeneratie B2B of toch B2C?

Welke soort leads je wilt genereren is waarschijnlijk volledig afhankelijk van de branche waarin je actief bent.

Daarnaast kunnen de kosten voor leadgeneratie afhankelijk van je branche best snel oplopen. Het definiëren van een specifieke doelgroep is dan ook erg belangrijk. Je schiet er namelijk niets mee op om moeite in mensen en bedrijven te steken waar je vervolgens niets aan hebt.

Van te voren moet je dus al bepalen welke doelgroep je graag wilt bereiken met jouw online leadgeneratie campagnes. Wij helpen je graag om het profiel van de gewenste klanten in kaart te brengen en te ontdekken wat deze doelgroep drijft. Zo weet je zeker dat de leadgeneratie campagnes een succes worden!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op