LinkedIn adverteren

LinkedIn is wereldwijd het grootste zakelijke sociale netwerk en telt inmiddels zo’n 225 miljoen leden. Ideaal dus om te adverteren met je merk!

Start met LinkedIn adverteren

Wat is LinkedIn Adverteren

LinkedIn is wereldwijd het grootste zakelijke sociale netwerk en telt inmiddels zo’n 225 miljoen leden. Alleen in Nederland telt LinkedIn al ruim 4,2 miljoen geregistreerde gebruikers (januari 2016). Ideaal dus om te adverteren met je merk en op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers!

 • Ideaal voor Business-to-Business adverteren
 • Mogelijkheid tot targeting op basis van onder andere functietitels en bedrijfsgrootte
 • LinkedIn adverteren maakt het mogelijk om je merk perfect weg te zetten onder de doelgroep
 • Vergroot je naamsbekendheid
Kom in contact voor de mogelijkheden

Adverteer mogelijkheden op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn is vooral interessant wanneer de advertentie een zakelijk gehalte heeft of als de doelgroep gesegmenteerd kan worden op beroep of professionele interesse. Naast dat er veel doelgroepen op LinkedIn te vinden zijn, is het ook relatief eenvoudig om de doelgroepen op LinkedIn te bereiken.

Binnen LinkedIn kun je op verschillende manieren onder de aandacht komen van je publiek. De meest bekende manier van adverteren op LinkedIn is de tijdlijn advertentie. Dit is promotionele content die op de tijdlijn van een LinkedIn gebruiker verschijnt. Let wel, alleen LinkedIn gebruikers die binnen je doelgroep vallen krijgen de advertentie te zien.

Deze promotionele content is onder te verdelen in een aantal categorieën:

 • Video
 • Afbeelding
 • Leadgen
 • InMail

Ontmoet het social media team van Epurple!

boudewijn hoogendorp

Boudewijn Hoogendorp

SEO Specialist

Joep Voermans

Online Marketeer
Marc Laurent

Marc Laurent

PPC Marketeer

Tara van Rooijen

Online Marketeer
Gutama Abadinsa

Gutama Abadinsa

Online Marketeer

LinkedIn adverteren uitbesteden

Overweeg je je sociale media adverteren uit te besteden, maar weet je niet zeker of het de juiste beslissing voor je bedrijf is? We nemen je graag mee in de voordelen van uitbesteding bij Epurple!

Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden. Het werkt tijdbesparend. Social media adverteren vergt veel tijd en inspanning om effectief te zijn. Als je niet het personeel of de middelen hebt om een uitgebreide campagne op te zetten, dan helpen onze experts jou graag.

Ten tweede werkt uitbesteden ook geld besparend. Mits het goed uitgevoerd wordt, kan social media adverteren zeer kostenbesparend zijn.  Door dit uit te besteden aan een ervaren bureau kun je kostbare fouten vermijden en experts het werk laten doen.

Bij uitbesteding geef je experts toegang en kunnen je helpen effectieve sociale media strategieën op te zetten en uit te voeren afgestemd is op jouw specifieke bedrijfsdoelstellingen. Als je het adverteren uitbesteed, krijg je toegang tot professionals die de ins en outs van betaalde sociale media marketing kennen en je kunnen helpen je resultaten te maximaliseren.

Kom in contact voor de mogelijkheden

Kosten van LinkedIn adverteren

Adverteren op LinkedIn is tegenwoordig nog vrij prijzig. Er zijn namelijk vrij weinig gebruikers en de doelgroepen zijn relatief klein als je dit vergelijkt met de andere social media kanalen. Hierdoor is het op dit moment redelijk duur om op LinkedIn te adverteren.

Adverteren op LinkedIn is voor nu daarom voornamelijk interessant voor de zakelijke markt. Je kunt immers zeer specifiek doelgroepen bouwen. Dit zorgt er vervolgens voor dat de advertenties voldoende rendabel zullen zijn.

Winstgevend adverteren op LinkedIn is uitsluitend mogelijk door het gebruik van de juiste content, het selecteren van de juiste doelgroep en het hanteren van de juiste strategie.

Bij Epurple hebben wij inmiddels al meer dan 5 jaar ervaring met het plaatsen van advertenties op LinkedIn. Zo weten wij inmiddels welke doelgroepen het beste converteren en op welke manier de advertenties ingestoken moeten worden.

Veel gestelde vragen over LinkedIn adverteren

 • Een van de grootste voordelen aan sociale media reclame is dat je je ideale klant met laserprecisie kunt benaderen. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je een winkel in dameskleding bezit. Met Facebook Ads kun je je richten op vrouwen die in een bepaalde stad wonen, geïnteresseerd zijn in mode en onlangs een aankoop hebben gedaan bij een winkel van de concurrent. Dit zorgt ervoor dat je advertentie getoond wordt aan mensen die waarschijnlijk het meest geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.
 • Wij bieden verschillende social media adverteer mogelijkheden bij Epurple. Het is belangrijk om te kijken waar jouw doelgroep voornamelijk op actief is. Bij Epurple krijg je hier advies op maat voor.
 • Dit is maatwerk. Bij Epurple gaan wij graag in gesprek over ontwikkeling van strategie, campagne en advertentie materiaal.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op