Quincy Janssen

Management Dashboard

Wil jij meer weten over Management Dashboards? Lees hier dan snel verder, wij leggen het graag aan je uit!

Neem contact met ons op

Wat is een Management Dashboard?

Wil je inzicht in enkel de belangrijkste metrics en KPI’s van je website of app? Een Management Dashboard is zo gebouwd dat alle overbodige informatie achterwege is gelaten. Snel naar de juiste cijfers kijken, dat is het doel van dit dashboard.

Vaak is een Management Dashboard een samenvatting van verschillende afdelingsdashboards. Zo kan de belangrijkste informatie van een Sales Dashboard, een Online Marketing Dashboard en een KPI Dashboard worden samengevoegd tot één overkoepelend Management Dashboard.

Een Management Dashboard is erg belangrijk wanneer strategische keuzes gemaakt moeten worden. Hoe betrouwbaarder en completer de informatie is, des te beter de keuze wordt. Natuurlijk is omzet vs. kosten een belangrijk gegeven bij het beoordelen van de bedrijfsresultaten. De basis van het Management Dashboard draait dan ook vaak om de omzet en de kosten. Maar ook cijfers als Customer Lifetime Value (CLV), conversion rate en Customer Acquisition Cost (CAC) zijn hierbij belangrijk.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op