Quincy Janssen

Microsoft Advertising

Bereik je doelgroep wanneer ze gebruik maken van zoekmachine Bing, de geduchte concurrent van Google.

Neem contact met ons op!

Wat is Microsoft Advertising?

Bereik je doelgroep wanneer ze gebruik maken van zoekmachine Bing, de geduchte concurrent van Google.

  • Betaal alleen wanneer bezoekers op je advertentie klikken
  • Tot 70% lagere klikprijzen dan Google Ads
  • Aantoonbaar meer sales, leads of andere conversies

Ondanks dat zoekmachine Bing van Microsoft in Nederland relatief onbekend is, wordt het in veel landen gezien als de geduchte concurrent van Google. Met een marktaandeel van ruim 5% in Nederland kan het een interessant kanaal zijn om naast je bestaande (Google) campagnes in te zetten. Doordat de concurrentie op deze zoekmachine nog minder is, liggen de klikprijzen tot wel 70% lager dan in Google Ads.

Binnen Microsoft Advertising heb je, net als in Google, de mogelijkheid om te adverteren in de zoekresultaten van Bing met tekstadvertenties. Epurple heeft bovendien als een van de eerste online marketingbureaus in Nederland toegang tot Microsoft Shopping, waarmee je producten in de zoekresultaten komen met afbeelding en prijs.

Microsoft Advertising is dus een zeer interessante aanvulling op de bestaande SEA-strategie, waarbij je meer websitebezoekers tegen lagere kosten kunt bereiken.

Microsoft Advertising Werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we de wensen en doelstellingen op het gebied van Microsoft Advertising in kaart, hierdoor kunnen we de meest relevante campagnes gaan realiseren. Ons team van online marketing specialisten heeft meer dan 10 jaar ervaring, is betrokken, kritisch en creatief. Door hun passie voor online marketing zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze branche. Hierdoor zijn wij in staat om de service te bieden waar jij als klant op zoek naar bent. We houden je op de hoogte van de behaalde resultaten, gesignaleerde kansen en mogelijkheden en stellen een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van Microsoft Advertising? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Wat we precies doen

  • O.b.v. jouw doelen je strategie bepalen
  • Relevante campagnes bouwen
  • Campagnes optimaliseren voor hogere ROI
  • Resultaten terugkoppelen en evalueren

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op