Quincy Janssen

Online adverteren

Online adverteren staat voor het actief benaderen van een doelgroep middels online advertenties, om zo de juiste persoon op het juiste moment te bereiken.

Neem contact met ons op

Wat is Online Adverteren?

De mogelijkheden van online adverteren zijn eindeloos en voor vrijwel iedere onderneming in te zetten. Of het nu om de traditionele kanalen zoals Google Ads en Bing Ads of juist om de nichemarkten op Indeed ads en Reddit ads gaat, wij van Epurple helpen je graag! Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring met online advertising op een groot scala aan online kanalen. Neem dus gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Bij welke vormen van online adverteren helpt Epurple?

Er zijn veel verschillende soorten van online adverteren! Alle disciplines hebben we in huis bij Epurple, maar samen kijken we welke vorm van online adverteren het beste past, bij jouw doelgroep en doelstellingen! Ben je al aan de slag met online adverteren dan maken we eerst een nul-meting van de huidige advertenties.

Ontmoet het advertentie team van Epurple!

boudewijn hoogendorp

Boudewijn Hoogendorp

SEO Specialist

Joep Voermans

Online Marketeer

Mike Lijffijt

Marketing Strateeg
Quincy Janssen

Quincy Janssen

Sr. SEA Specialist
Marc Laurent

Marc Laurent

PPC Marketeer

Hoe werkt online adverteren?

Online adverteren staat voor het actief benaderen van een doelgroep middels online advertenties. Dit kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zolang de relevantie maar centraal staat. Het doel van online adverteren is dan ook om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken, via het juiste kanaal.

Om er voor te zorgen dat de online advertenties zo goed mogelijk presteren, is ook het voortraject al van belang. Zo verzetten we voor er ook maar één advertentie online staat al veel werk. Zo analyseren we de doelgroep grondig en bepalen we samen de doelstellingen en het advertentiebudget. Vervolgens onderzoeken wij wat de meest geschikte kanalen voor het vraagstuk zijn en starten we met het bouwen van de campagnestructuur. Uiteindelijk bouwen we de benodigde advertenties en uitingen en zette we deze in.

Ook na livegang zitten wij niet stil. Zo beheren wij je campagnes niet alleen, we onderzoeken ook de effectiviteit ervan en analyseren alle verkregen data. Op basis van deze inzichten sturen we waar nodig bij. Alleen zo werken we samen aan de beste online advertenties voor jouw organisatie!

Start met online adverteren

Online adverteren uitbesteden

Overweeg je je online adverteren uit te besteden, maar weet je niet zeker of het de juiste beslissing voor je bedrijf is? We nemen je graag mee in de voordelen van uitbesteding bij Epurple!

Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden. Het werkt tijdbesparend. Online adverteren vergt veel tijd en inspanning om effectief te zijn. Als je niet het personeel of de middelen hebt om een uitgebreide campagne op te zetten, dan helpen onze experts jou graag.

Ten tweede werkt uitbesteden ook geld besparend. Mits het goed uitgevoerd wordt, kan online adverteren zeer kostenbesparend zijn.  Door dit uit te besteden aan een ervaren bureau kun je kostbare fouten vermijden en experts het werk laten doen.

Bij uitbesteding geef je experts toegang en kunnen je helpen effectieve online strategieën op te zetten en uit te voeren afgestemd is op jouw specifieke bedrijfsdoelstellingen. Als je het adverteren uitbesteed, krijg je toegang tot professionals die de ins en outs van betaalde sociale media marketing kennen en je kunnen helpen je resultaten te maximaliseren.

Kom in contact voor de mogelijkheden

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op