Quincy Janssen

Online adverteren

Online adverteren staat voor het actief benaderen van een doelgroep middels online advertenties, om zo de juiste persoon op het juiste moment te bereiken.

Neem contact met ons op

Wat is Online Adverteren?

De mogelijkheden van online adverteren zijn eindeloos en voor vrijwel iedere onderneming in te zetten. Of het nu om de traditionele kanalen zoals Google Ads en Bing Ads of juist om de nichemarkten op Indeed ads en Reddit ads gaat, wij van Epurple helpen je graag! Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring met online advertising op een groot scala aan online kanalen. Neem dus gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe werkt online adverteren?

Online adverteren staat voor het actief benaderen van een doelgroep middels online advertenties. Dit kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zolang de relevantie maar centraal staat. Het doel van online adverteren is dan ook om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken, via het juiste kanaal.

Om er voor te zorgen dat de online advertenties zo goed mogelijk presteren, is ook het voortraject al van belang. Zo verzetten we voor er ook maar één advertentie online staat al veel werk. Zo analyseren we de doelgroep grondig en bepalen we samen de doelstellingen en het advertentiebudget. Vervolgens onderzoeken wij wat de meest geschikte kanalen voor het vraagstuk zijn en starten we met het bouwen van de campagnestructuur. Uiteindelijk bouwen we de benodigde advertenties en uitingen en zette we deze in.

Ook na livegang zitten wij niet stil. Zo beheren wij je campagnes niet alleen, we onderzoeken ook de effectiviteit ervan en analyseren alle verkregen data. Op basis van deze inzichten sturen we waar nodig bij. Alleen zo werken we samen aan de beste online advertenties voor jouw organisatie!

Bij welke vormen van online adverteren Epurple je helpt:

Wat we precies doen

  • Doelgroep in kaart brengen
  • Best passende advertentieplatformen selecteren
  • Wervend advertentiemateriaal maken
  • Advertenties bouwen
  • Resultaten monitoren en optimaliseren

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op