Mike en Ninah

Online marketing trainingen

Onze ervaren experts geven al jaren uitdagende en inspirerende online marketing trainingen, in teamverband of individueel. Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Neem contact met ons op

Online Marketing Trainingen volgen bij Epurple

Ben jij een zelfstandig ondernemer of werk je op de marketing afdeling van een bedrijf en wil jij je kennis van online marketing verbreden? Kies dan voor een van onze op maat gemaakte trainingen! Onze ervaren experts geven al jaren uitdagende en inspirerende online marketing trainingen, in teamverband of individueel. Bekijk hieronder het aanbod en schrijf je in!

Zoals gezegd geven onze ervaren experts al jaren uitdagende en inspirerende online marketing trainingen. Tijdens de training is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen inbreng. Door voorafgaand aan de training al kennis met elkaar te maken stemmen wij de training in zijn geheel af op jouw wensen, zo weet je dus zeker dat je weer naar huis gaat met een enorme bagage aan extra kennis!

Daarnaast worden onze trainingen alleen op afspraak gegeven, er zijn dus geen vaste momenten waarop deze plaatvinden. Vrijwel alle trainingen nemen een dagdeel in beslag en worden afgerond met het ondertekenen van het Epurple certificaat, jouw bewijs dat je specialistische kennis hebt opgedaan!

Ons actuele trainingsaanbod bestaat uit:

Klik op een van de bovenstaande trainingen om meer te lezen over de onderwerpen die aan bod komen, inbegrepen zaken en de beschikbaarheid.

Wat we precies doen

  • Jouw online marketing kennis verbreden
  • Gepersonaliseerde trainingen van onze experts
  • Individuele trainingen of in teamverband

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op