Kristian Maton

Recruitment Dashboard

Wil jij graag meer weten over recruitment dashboards? Lees hier dan snel verder, wij leggen het namelijk graag aan je uit!

Neem contact met ons op

Wat is een Recruitment Dashboard?

Als recruiter of HR-medewerker wil je natuurlijk op cijfers kunnen sturen. Welke kanalen leveren kwalitatieve kandidaten op? Wat zijn de kosten per kandidaat? En wat zijn de kosten per aangenomen medewerker? Ondanks dat de informatie vaak wel aanwezig is, wordt het niet in één overzichtelijk dashboard weergegeven. Hier kan een Recruitment Dashboard van pas komen.

Veel HR-afdelingen gebruiken wel een vorm van datavergaring en rapportage, maar kunnen slechts terugkijken naar hoe ze het anders hadden kunnen doen. Om inzicht te krijgen in wat je in de toekomst kunt verwachten, welke acties je moet ondernemen en welke inspanningen hiervoor nodig zijn, moet je voorspellende rapportages gebruiken. Ook dit kan in een Recruitment Dashboard worden geïntegreerd. Zo stuur je niet meer op gevoel, maar op data.

De eerste stap is om KPI’s te bepalen; wat zijn de doelstellingen, waar willen we heen? Vervolgens wordt de juiste meting ingesteld en data verzameld. Tot slot wordt de visualisatie van de data ingesteld, zodat je de data op de juiste manier kunt beoordelen.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op