Quincy Janssen

Remarketing

Dankzij remarketing bereik je mensen waarvan je weet dat ze interesse hebben. Wij zetten slimme online campagnes in om je doelgroepen nogmaals te benaderen!

Wat is Remarketing?

Dankzij remarketing bereik je mensen waarvan je weet dat ze interesse hebben. Wij zetten graag slimme online campagnes in om geïnteresseerde doelgroepen nogmaals te benaderen!
  • Zet relevante en gerichte advertenties in
  • Beïnvloed de beslissingen van je doelgroep
  • De campagnes zijn continu bij te sturen en aan te passen voor optimaal resultaat

Meer grip op je klanten

Tegenwoordig beschikken we over de juiste kennis en tools om het gedrag van internetgebruikers steeds beter in kaart te brengen. Voordat we beginnen met het opstellen van jouw persoonlijke remarketing strategie verdiepen we ons dan ook eerst in je doelgroep en hun gedrag. We kijken bijvoorbeeld op welke pagina’s of onderdelen bezoekers je site verlaten of waarom ze het winkelmandje niet afrekenen. Op basis van al deze informatie kun jij gericht actie ondernemen. Door middel van banners of tekst- en display advertenties kun je deze groep opnieuw benaderen en overtuigen om het product of dienst alsnog bij jouw organisatie af te nemen.

Als je er dus voor kiest om het remarketingsproces van jouw organisatie uit te besteden aan Epurple, gaan we er samen aan werken om voor jou de meest geschikte campagnes op te zetten. Hoe we dit aanpakken? Wij stellen de klant altijd centraal, samen met jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we samen de mogelijkheden op het gebied van remarketing in kaart brengen. Vervolgens werken we de doelstellingen die we samen willen bereiken uit. Als we eenmaal aan de slag gaan werken we aan het realiseren van de meest relevante campagnes en het opstellen van jouw persoonlijke remarketing strategie.

Verder stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden op het gebied van remarketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing experts.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op