Ninah

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een online marketing strategie waarbij social media kanalen worden ingezet om marketing/communicatie doelstellingen te realiseren.

Neem contact met ons op

Wat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online marketing mix. Waar het voorheen met name een B2C markt was, wordt Social Media ook steeds meer een B2B platform.

De Social Media kanalen zijn vandaag de dag enorm veelzijdig en bieden dan ook unieke kansen in alle fases van de customer journey die jouw klanten doormaken.

Bij social media marketing zetten wij verschillende sociale media in om een product of dienst onder de aandacht te brengen bij een bepaalde groep mensen.

Social Media kanalen zijn perfect om je direct tot de doelgroep te richten en op die manier specifieke marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen.

Voor het verhogen van de klant loyaliteit en klanttevredenheid wordt social media ingezet. Social Media Marketing helpt jou om je doelgroep te bereiken. We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jouw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren van de Social Media campagnes. Door te sturen op resultaat bereiken wij de doelstellingen.

Adverteren op Social Media

De meeste social media platformen hebben hun eigen tool waarmee de statistieken inzichtelijk worden. Hiermee kun je dus eenvoudig zelf berichten bekijken, succesratio’s inzien en de betrokkenheid uitlezen. Dit maakt het ook meteen redelijk eenvoudig om te adverteren. Lees hier per dienst meer over de kosten en mogelijkheden van adverteren:

Wat we precies doen

  • Onderzoek naar jouw doelgroep
  • Strategie en doelstellingen opstellen
  • Geschikte platformen selecteren
  • Campagnes inrichten
  • Doorlopend testen en optimaliseren
  • Realtime dashboard en maandelijkse rapportage met resultaten opstellen

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op