Social Media Marketing

Social Media Marketing is een online marketing strategie waarbij social media kanalen worden ingezet om marketing/communicatie doelstellingen te realiseren.

Neem contact met ons op

Wat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online marketing mix. Waar het voorheen met name een B2C markt was, wordt Social Media ook steeds meer een B2B platform. De Social Media kanalen zijn vandaag de dag enorm veelzijdig en bieden dan ook unieke kansen in alle fases van de customer journey die jouw klanten doormaken.

Bij social media marketing zetten wij verschillende sociale media in om een product of dienst onder de aandacht te brengen bij een bepaalde groep mensen. Social Media kanalen zijn perfect om je direct tot de doelgroep te richten en op die manier specifieke marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen.

Voor het verhogen van de klant loyaliteit en klanttevredenheid wordt social media ingezet. Social Media Marketing helpt jou om je doelgroep te bereiken. We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jouw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren van de Social Media campagnes. Door te sturen op resultaat bereiken wij de doelstellingen.

Soorten social media advertentie platformen

De meeste social media platformen hebben hun eigen tool waarmee de statistieken inzichtelijk worden. Hiermee kun je dus eenvoudig zelf berichten bekijken, succesratio’s inzien en de betrokkenheid uitlezen. Dit maakt het ook meteen redelijk eenvoudig om te adverteren. Lees hier per dienst meer over de kosten en mogelijkheden van adverteren:

Ontmoet het social media team van Epurple!

boudewijn hoogendorp

Boudewijn Hoogendorp

SEO Specialist

Joep Voermans

Online Marketeer
Marc Laurent

Marc Laurent

PPC Marketeer

Tara van Rooijen

Online Marketeer
Gutama Abadinsa

Gutama Abadinsa

Online Marketeer

Social media adverteren uitbesteden?

Overweeg je je sociale media adverteren uit te besteden, maar weet je niet zeker of het de juiste beslissing voor je bedrijf is? We nemen je graag mee in de voordelen van uitbesteding bij Epurple!

Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden. Het werkt tijdbesparend. Social media adverteren vergt veel tijd en inspanning om effectief te zijn. Als je niet het personeel of de middelen hebt om een uitgebreide campagne op te zetten, dan helpen onze experts jou graag.

Ten tweede werkt uitbesteden ook geld besparend. Mits het goed uitgevoerd wordt, kan social media adverteren zeer kostenbesparend zijn.  Door dit uit te besteden aan een ervaren bureau kun je kostbare fouten vermijden en experts het werk laten doen.

Bij uitbesteding geef je experts toegang en kunnen je helpen effectieve sociale media strategieën op te zetten en uit te voeren afgestemd is op jouw specifieke bedrijfsdoelstellingen. Als je het adverteren uitbesteed, krijg je toegang tot professionals die de ins en outs van betaalde sociale media marketing kennen en je kunnen helpen je resultaten te maximaliseren.

Kom in contact voor de mogelijkheden

Veel gestelde vragen over social media adverteren

  • Dit is maatwerk. Bij Epurple gaan wij graag in gesprek over ontwikkeling van strategie, campagne en advertentie materiaal.
  • Wij bieden verschillende social media adverteer mogelijkheden bij Epurple. Het is belangrijk om te kijken waar jouw doelgroep voornamelijk op actief is. Bij Epurple krijg je hier advies op maat voor.
  • Een van de grootste voordelen aan sociale media reclame is dat je je ideale klant met laserprecisie kunt benaderen. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je een winkel in dameskleding bezit. Met Facebook Ads kun je je richten op vrouwen die in een bepaalde stad wonen, geïnteresseerd zijn in mode en onlangs een aankoop hebben gedaan bij een winkel van de concurrent. Dit zorgt ervoor dat je advertentie getoond wordt aan mensen die waarschijnlijk het meest geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op