Web analytics

Door bezoekersgegevens inzichtelijk te maken leggen wij de basis om verbeteringen aan te brengen en zo de conversie te verhogen

Neem contact met ons op

Wat is Web Analytics?

Online statistieken maken het mogelijk de manier waarop bezoekers gebruik maken van jouw website te analyseren. Denk bijvoorbeeld aan: sessies, paginaweergaven, pagina’s per sessie, gemiddelde sessieduur, bounce-percentage en het percentage nieuwe sessies.

  • Meten is weten
  • Concreet Inzicht in het gedrag van de websitebezoekers
  • Trainingen op maat

Sturen op data en meten van resultaten

Als je investeert in een website dan wil je ook weten of het rendement oplevert. Het doel van web analytics is om inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers. Door bezoekersgegevens te analyseren leggen wij de basis om verbeteringen aan te brengen en zo de conversie te verhogen. Komen de meeste bezoekers direct op je website, via de nieuwsbrief of toch via sociale media? Onze analyse geeft in detail weer hoe de klant zich gedraagt op jouw website.

Door het juist inrichten van jouw Google Analytics pakket kan op een effectieve manier concrete data worden verzameld. Met deze data kunnen ook realistische Key Performance Indicators worden vastgesteld die relevant zijn aan jouw online business. Epurple heeft de kennis en ervaring om jouw websitestatistieken te analyseren en verbeteringen aan te dragen. Samen zorgen we ervoor dat je de doelen bereikt die je voor ogen hebt.

We starten met een kennismaking om vervolgens je wensen in kaart te brengen. Wanneer jouw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het analyseren van de bezoekersgegevens en het sturen op resultaat

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op