Mike en Ninah

Webdevelopment

Een goede website is onmisbaar geworden om online resultaat te behalen. Wij bouwen websites en webshops volgens de nieuwste ontwikkelingen!

Neem contact met ons op

Webdevelopment bij Epurple

Ben je op zoek naar een website die meer oplevert voor jouw organisatie? Dan ben je bij Epurple aan het juiste adres. Wij kiezen ervoor om websites te bouwen met één systeem, het content management systeem WordPress. Door te werken met één systeem zijn wij altijd op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen we jou een eerlijk advies geven. De technische kwaliteit en een passend design zijn voor ons de basisvoorwaarden voor een succesvolle website.

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een uitgebreide kennismaking maken we samen een plan en brengen we de wensen in kaart. Vervolgens vertalen wij jouw wensen en doelstellingen naar gebruiksvriendelijke ontwerpen. We testen de website uitvoerig voor dat we deze opleveren omdat we het belangrijk vinden dat je direct aan de slag kunt. Na de live gang van de website bekijken we samen de resultaten en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om extra resultaat te behalen.

Wij stellen voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Epurple op het gebied van webdevelopment voor jouw organisatie kan bieden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten.

Professionele website bouwen

Epurple werkt samen met een team van developers die jarenlange ervaring hebben met het bouwen van de meest geavanceerde websites en webshops. Zo weet je zeker dat het eindresultaat helemaal aan je verwachtingen voldoet. Alles is mogelijk!

SEO en Usability

Een goede, professionele website laten maken is 1 ding, zorgen dat deze direct verkeer aantrekt na de lancering is het tweede. Het proces van webdevelopment duurt vaak een aantal maanden. Dit geeft ons niet alleen de mogelijkheid om mee te denken over het design en de invulling van de website. Misschien nog wel belangrijker is het idee achter de website.

Kies je er voor om samen met ons een nieuwe website te bouwen of je oude website weer eens in de steigers te zetten? Dan krijg je ook concrete adviezen van onze SEO specialisten.

Zo voeren we graag een zoekwoordonderzoek voor je uit zodat we zeker weten hoe jouw doelgroep zich beweegt in de zoekmachines. Op basis hiervan bepalen we een heldere en duidelijke structuur die aansluit op het zoekgedrag van de doelgroep. Hierdoor weet je zeker dat je nieuwe website helemaal gebruiksvriendelijk is!

Vervolgens zorgen we dat de technische basis van de website goed wordt neergezet. We monitoren de test omgeving in onze tools en geven concrete adviezen als het gaat om de techniek.

Tot slot bereiden we ook graag de migratie en livegang voor. Zo stellen we een redirect bestand voor je op en helpen je we je ook na de livegang om te zien of alles goed gaat.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op