Data & Analytics

Epurple staat voor meetbare online marketing. Wij werken dan ook met heldere en transparante KPI’s. Zo werken we samen aan jouw online doelstellingen en houden wij je continu op de hoogte van de voortgang.

Neem contact met ons op

Meer over Data & Analytics

Meetbare online marketing, daar houden wij van. Ieder project kent bij ons dan ook een heldere KPI waar we samen op sturen en waar we de campagnes op in richten. Een duidelijke stip aan de horizon dus.

Binnen de wereld van data & analytics richten wij ons met name op het inventariseren, verzamelen, verrijken, verbinden, centraliseren, analyseren en benutten van allerlei verschillende data. Vanzelfsprekend heeft deze data betrekking op de campagnes en activiteiten die wij inzetten om de afgesproken KPI’s te behalen.

Hoe doen we dat dan? Afhankelijk van de klantvraag en de benodigdheden per campagne, zetten wij vaak een combinatie in van onderstaande middelen.

Kortom, middels onze data & analytics instrumenten zijn wij enerzijds in staat een zo hoog mogelijk rendement te behalen terwijl het ons anderzijds in staat stelt om open en eenvoudig te communiceren met de klant.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op