img

Email Marketing

Email is nog steeds één van de meest succesvolle marketingkanalen op het gebied van conversie. Wil je jouw klant, relatie of prospect op een persoonlijke manier benaderen? Dan is email marketing daar dé manier voor.
  • E-mailmarketing is relatief goedkoop per ontvanger;
  • Hoge return on investment (ROI).

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Bas Kloet

Sr. SEO Specialist

Bas, niet te verwarren met Bassie de clown, is zoekmachine optimalisatie specialist bij Epurple. Hij kent Google op zijn duimpje en adviseert klanten dagelijks over het verhogen van hun organische posities, het verbeteren van de gebruikerservaring en het aantrekken van de juiste bezoekers.

Bas kan niet ophouden over nieuwe voorvleugels en bandenstrategieën in de Formule 1. Hij kan in zijn vrije tijd ook best aardige plaatjes schieten en verslindt flink wat series op Netflix.

Bas in zoekwoorden:

“ Zoekmachine optimalisatie, Klantreizen, Zoektermen, Conversie, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Mijn Bedrijf, Fotografie, Reddit, Spotify.”

Onze Werkwijze

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we samen de wensen op het gebied van email marketing in kaart. Wanneer de wensen duidelijk zijn gaan we gezamenlijk de doelen bepalen, hierdoor kunnen we de meest relevante campagnes gaan realiseren. Wij stellen voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Benieuwd naar de mogelijkheden die Epurple speciaal voor jouw organisatie kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Rapportage bijhouden
Wij houden een rapportage bij zodat ook jij de resultaten van de email campagnes kunt inzien
Opzetten campagne
Wij zetten de email campagnes op en houden de campagnes bij
Statistieken bijhouden
Wij houden de campagne statistieken bij en brengen je op de hoogte van kansen

Overzichtelijke en meetbare resultaten

Het voordeel van email-marketing is dat je na het verzenden van een email of het live zetten van een email campagne precies kunt zien wat de resultaten zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien wat het openings- en klikprecentage op de mail is. Mede hieruit kunnen we afleiden of de campagne effectief geweest is of niet. Daarnaast is het ook mogelijk om de bezochte pagina’s vanuit de email in kaart te brengen.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Email Marketing

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen

Geen artikelen gevonden