Google Ads Training

Google Ads is tegenwoordig dé manier om te adverteren in de zoekmachines. Het opzetten van een advertentie die gekoppeld is aan relevante zoekwoorden lijkt vrij simpel en kun je misschien al wel zelf, maar toch gaat het om meer. Wil jij bijvoorbeeld leren hoe je rekening kunt houden met alle factoren die adverteren via Google Ads met zich meebrengt en hoe je jouw Google Ads-campagnes effectief kunt maken? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Tijdens de training leer je naast de belangrijkste principes van online adverteren ook hoe jij zelf aan de slag kunt gaan om de meest winstgevende advertentiecampagnes op te zetten voor jouw organisatie.

 • Persoonlijke begeleiding door een gecertificeerd Online Marketing strateeg van Epurple
 • Als Google Partner helpt Epurple je bij het benutten van kansen op het gebied van SEA
 • Alle Google Ads gerelateerde onderwerpen komen aan bod
 • We gaan samen praktijkgericht aan de slag
 • Gegarandeerd beter inzicht in de mogelijkheden van Google Ads voor jouw organisatie
 • Inclusief lesmateriaal en een goodiebag
Google partner Badge
Beschikbare data:

Trainingen op afspraak.

Tijd: 13:00 – 17:00
Locatie: Archimedesbaan 19A, Nieuwegein
Kosten: € 499
Certificaat: Ja

Maximaal 10 plekken, schrijf je snel in!

Voor wie is deze training bedoeld?

De training Google Ads (basis) is bedoeld voor marketing- en communicatiemedewerkers die nog relatief weinig ervaring hebben met Google Ads. Deze training is ook nuttig als je campagnes beheert voor klanten en meer uit deze samenwerking wilt halen. Om deel te kunnen nemen heb je een Google Ads-account en beheerderstoegang nodig. Het is een pre als er een lopende campagne in je account aanwezig is.

Meer weten over Google Ads of wil je je vast inlezen? Lees dan onze artikelen:

Bekijk ook onze andere trainingen.

"Epurple heeft mij op een zeer persoonlijke wijze op maat getraind. Vooral het op maat gemaakte programma en de mogelijkheid om van te voren wensen uit te spreken, beschouw ik als zeer prettig. Omdat je zelf al aardig wat kennis in huis hebt, is het juist fijn om te focussen op specifieke onderdelen en daar de diepte in te gaan. Ook de trainers zijn goed op de hoogte en hebben verstand van zaken. Ik beveel Epurple daarom van harte aan."
S. Hopmans
Marketing Manager
S. Hopmans

Wat leer je tijdens de Google Ads Training?

Tijdens de training leer jij van een gecertificeerd Online Marketing Strateeg hoe je Google Ads het beste in kunt zetten voor jouw organisatie. Verder wordt je stap voor stap meegenomen in de belangrijkste principes van online adverteren en het opzetten van winstgevende advertentiecampagnes. Daarnaast geven we je inzicht in welke instellingen relevant zijn voor jouw organisatie en hoe je de juiste zoekwoorden koppelt aan je advertenties.

 •  Je begrijpt hoe Google Ads werkt; Je begrijpt hoe Google Ads werkt
 • Je leert hoe je Search campagnes op moet stellen
 • Je leert hoe je de relevante zoekwoorden bepaalt
 •  Je leert goede advertentieteksten te schrijven
 • Je leert om rapportages op te stellen
 •  Je leert om te sturen op website resultaten;
 • Je leert om je advertentiebudget optimaal te benutten
 • Je leert jouw campagnes te optimaliseren voor optimaal rendement

Wat kun je verwachten van de Google Ads Training?

De Google Ads training van Epurple wordt op interactieve basis gegeven. Onze specialisten staan altijd open voor vragen en input van de deelnemers: maak daar dus gebruik van! Wil jij weten of de Google Ads training geschikt is voor jou en waar je toe in staat bent na de training? Volg dan de interactieve Google Ads training van Epurple!

Schrijf je nu in!

 • DD dash MM dash JJJJ
animationanimationanimation
Justin van den Bergh

Google Ads Training van een specialist

Ik ben één van de 10 specialisten binnen Epurple en sta klaar om met jouw Google Ads campagnes aan de slag te gaan! Door een mix van kennis, ervaring, innovatie en het gebruik van de nieuwste tools halen wij het maximale uit jouw website.

Justin van den Bergh- SEA specialist