Zoekmachine Optimalisatie

Linkbuilding

Door middel van Linkbuilding verhogen wij het aantal en de kwaliteit van inkomende links naar jouw website. Hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller Google jouw website zal zien.
  • Wij beschikken over de juiste kennis en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van linkbuilding;
  • Doordat wij de linkbuilding voor jouw bedrijf op ons nemen geven we jou de kans om je te focussen op andere processen;
  • Wij verhogen gegarandeerd de waarde van jouw domein.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Bas Kloet
Sr. SEO Specialist

Bas, niet te verwarren met Bassie de clown, is zoekmachine optimalisatie specialist bij Epurple. Hij kent Google op zijn duimpje en adviseert klanten dagelijks over het verhogen van hun organische posities, het verbeteren van de gebruikerservaring en het aantrekken van de juiste bezoekers.

Bas kan niet ophouden over nieuwe voorvleugels en bandenstrategieën in de Formule 1. Hij kan in zijn vrije tijd ook best aardige plaatjes schieten en verslindt flink wat series op Netflix.

Bas in zoekwoorden:

“ Zoekmachine optimalisatie, Klantreizen, Zoektermen, Conversie, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Mijn Bedrijf, Fotografie, Reddit, Spotify.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een SEO analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Linkbuilding Werkwijze

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding staat voor de activiteiten waarmee wij actief links kunnen vergaren. Deze links zijn afkomstig van andere websites en verwijzen naar jouw website. Dit is essentieel om hoge posities in de zoekmachines te behalen. Zoekmachines zoals Google zien links naar jouw website namelijk als het ware een stem van iemand anders. En je raad het al, hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller jouw website is in de ogen van Google.

Kwalitatieve Linkbuilding

Kwalitatieve Linkbuilding gaat over links die afkomstig zijn van een domein dat door Google wordt vertrouwd. Dit komt omdat deze links van een hoge kwaliteit zijn en relevant zijn voor jouw website. Hoe belangrijker een site en hoe vertrouwder, hoe meer waarde er toegekend wordt aan de links. Dit is iets waar Epurple veel waarde aan hecht, zeker omdat het omgekeerde ook waar is. Te veel onnatuurlijke links of links van lage kwaliteit kunnen op termijn namelijk leiden tot een penalty van Google. Door middel van onze werkwijze zijn wij altijd op zoek naar de juiste balans tussen kwalitatieve en kwantitatieve linkbuilding voor onze klanten.

Resultaatgerichte werkwijze

Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we samen de wensen in kaart op het gebied van linkbuilding. Wanneer jou wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen zodat we de meest relevante campagnes voor de opbouw van je linkpopulariteit in kunnen zetten. Wij stellen voor onze klanten ook een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Benieuwd naar de mogelijkheden die Epurple voor jouw organisatie kan bieden op het gebied van linkbuilding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing experts!

Lees hier meer over het behalen van hogere rankings in Google!

Opbouwen linkpopulariteit
Wij verzorgen de opbouw van de linkpopulariteit van zowel je interne- als externe linkprofiel.
Design & content aanpassingen
Wij verbeteren websites voor een betere klantbeleving en gebruiksvriendelijkheid.
Analyseren van knelpunten
Wij analyseren de website op knelpunten en verbeterpunten.
Maandelijkse rapportage
Wij geven maandelijks een terugkoppeling van de behaalde resultaten.
Doorlopend sturen
Wij sturen doorlopend aan op de data uit de analyses van de software.
Kwalitatieve Linkbuilding
Wij optimaliseren de interne en externe linkstructuur voor een sterke domein autoriteit.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Linkbuilding

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen

No posts found