Zoekmachine Optimalisatie

Mobile Marketing

Onder mobile marketing verstaan we alle promotionele activiteiten die aangeboden worden via smartphones, tablets en andere handheld apparaten. Dit kunnen bijvoorbeeld stand-alone campagnes zijn, maar ook zogeheten multi-channel campagnes. Bij mobile marketing draait het er in ieder geval om dat je de juiste keuze maakt uit de verschillende opties die er zijn, zo kun je jouw doelgroep op de meest effectieve manier benaderen.
  • Persoonlijk;
  • Interactief;
  • Groot bereik.
Veel campagne mogelijkheden
Voorbeelden van de promotionele activiteiten die je in kunt zetten zijn stand-alone campagnes en multi-channel campagnes.
De mobiele wereld
Met Mobile marketing benader je klanten op een effectieve manier via mobiele apparaten, iets dat zij tegenwoordig altijd bij zich hebben.
Maak het persoonlijk
Het draait er om dat je de juiste keuze maakt uit de verschillende opties. Zo kun je de doelgroep op een effectieve manier benaderen.
Veel voordelen
Mobile Marketing geeft je de mogelijkheid te profiteren van voordelen als; persoonlijke campagnes met een groot, interactief bereik.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Justin van den Bergh

Head of PPC | Datage(e)k

Als Head of PPC heb ik de eer om de hele dag op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Reddit, Pinterest, TikTok en Snapchat te zitten. Niet om de hele dag kattenfilmpjes te kijken (oké, soms dan), maar om na te gaan wat 96% van Nederland precies doet op die sociale netwerken. En natuurlijk hoe we deze doelgroep kunnen bereiken. Welke doelgroep zit op welk netwerk? Welke gegevens houdt ieder netwerk bij van haar gebruikers? Hoe kunnen we dit inzetten voor advertising doeleinden? En Wat kost het om een stukje van de gehele userbase te bereiken? Zo kunnen we klanten adviseren om de juiste kanalen te gebruiken in de online marketingstrategie. En oh ja, ik draag verder met trots de zelfbenoemde titel ‘Tafeltenniskoning’.

Justin in zoekwoorden:

“Stressbestendig, Duizendpoot, Koffie lover, Gadget gek, Ondernemen, Ambitie.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Werkwijze Mobile Marketing

Waarom Mobile Marketing?

Mobile marketing biedt je de kans om je klanten op een effectieve manier te benaderen via hun mobiele apparaten, iets dat zij tegenwoordig altijd bij zich hebben.

Als je ervoor kiest om een speciale mobile marketing campagne op te zetten, dan zijn er veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zo kun je onder andere kiezen voor brand marketing, rethink connections, non-line marketing of advertising evolution. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke wensen en doelen op het gebied van mobile marketing. Deze brengen we tijdens een uitgebreide kennismaking in kaart. Vervolgens stellen we samen de meest relevante campagnes voor jouw mobile marketing op. Wij stellen voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er voor jou altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden die Epurple voor jouw organisatie kan bieden op het gebied van mobile marketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aan de slag met Mobile Marketing?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Waarom kiezen voor Mobile Marketing?

  • Direct contact met de specialist;
  • Realtime resultaten inzien in een overzichtelijk dashboard;
  • Ontwikkelen van een persoonlijk afgestemd, strategisch plan;
  • Meer leads aan de hand van bewezen technieken en geoptimaliseerde campagnes.

Blogartikelen

No posts found