Online Dashboards

Tegenwoordig werken organisaties met veel verschillende informatiesystemen. Daarnaast krijg je ook via de website en social media kanalen veel gegevens te verwerken. Zo heb je uit alle bronnen samen een grote hoeveelheid digitale informatie. Op basis van deze gegevens moet je als organisatie kunnen sturen en doelstellingen behalen. Wat is er dan beter dan één overzichtelijk dashboard dat de gegevens die voor jou belangrijk zijn samenbrengt?
  • Inzicht in belangrijke bedrijfsgegevens;
  • Een dashboard op maat.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Mike Lijffijt

Online Consultant | Grapjas

Het begint met een M en eindigt op Ike… Mountainbike…? Woordgrappen, hij kan er maar niet over ophouden. Een aangeboren aandoening noemt hij het. Naast zijn slechte woordgrappen en enthousiasme voor Social Media spreekt Mike ook vloeiend Lorem Ipsum!

Naast zijn functie als Online Consultant, houdt Mike ook wel van een balletje trappen, tafeltennis, cabaret, sushi en is hij elke maandagavond in de Bioscoop te vinden.

Mike in zoekwoorden:

“Humor, ad Hoc,  Amersfoort, competitief, verliefd op zijn auto, heeft al een kater als hij kijkt naar een biertje.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een SEO analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!

Onze Werkwijze

Voordelen van een online dashboard

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van online dashboards nagenoeg oneindig. Zo kun je bijvoorbeeld alle bekende databronnen koppelen aan het dashboard. Denk dan bijvoorbeeld aan Facebook, Twitter, Google Ads en Mailchimp. De kracht van dashboarding zit volgens ons in het inzichtelijk maken van data die belangrijk is voor jouw organisatie en de mogelijkheid om de data volledig naar je eigen wensen te presenteren.

Als je ervoor kiest om samen met de specialisten van Epurple een dashboard op maat te ontwikkelen gaan we er samen een duurzaam proces van maken. Jij en je wensen staan hierin centraal. Tijdens een uitgebreide kennismaking gaan we samen de wensen en mogelijkheden op het gebied van online dashboarding in kaart brengen. Daarna werken we de doelstellingen die we samen willen bereiken uit. Als we eenmaal aan de slag gaan werken we samen aan het realiseren van de meest relevante campagnes en het opstellen van jouw persoonlijke dashboard.

Verder stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden op het gebied van online dashboarding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Wensen
Samen met een van onze specialisten brengen we je wensen op het gebied van Online Dashboards in kaart.
Wat wil je terug zien?
Je geeft zelf aan welke statistieken je terug wilt zien in je online dashboard. Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag om een custom dashboard te bouwen.
Onwtikkeling
Zodra alles duidelijk bouwen onze specialisten een custom online dashboard voor je. In 1 oogopslag zie je de belangrijkste statistieken.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Online Dashboards

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen

No posts found