Online Marketing in Den Bosch

Groei mee met de hoofdstad van Noord-Brabant dankzij de online marketing diensten van Epurple in Den Bosch! Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Lees dan verder!

In regio Den Bosch werken wij onder andere voor de volgende opdrachtgevers

Stijg er online bovenuit!

Zoek je een online marketing bureau wat jou helpt groeien in, of juist vanuit Den Bosch? Dan ben je bij Epurple aan het juiste adres! Met onze Brabantse roots (CTO Jop is geboren en getogen Helmonder) weten wij namelijk precies wat er gevraagd wordt in deze provincie. Zo helpen wij al jaren verschillende klanten vanuit deze regio met het behalen van hun online doelstellingen.

Het team van Epurple bestaat dan ook uit getalenteerde én ervaren online specialisten die jou maar wat graag helpen an altijd voor je klaar staan, wel zo fijn! Zo hebben we op ieder onderdeel van online marketing minstens één specialist in huis die jou door middel van persoonlijk advies en contact verder op weg helpt in de online wereld.

Hoe we dat doen? Door middel van ons brede aanbod aan diensten! Zo helpen wij je onder andere bij:

Bekijk hier al onze diensten

Ons team staat voor je klaar

emma-van-de-wate

Emma van de Water

SEA Specialist
Jop Verhagen

Jop Verhagen

CTO
Esther Janssen

Esther Janssen

Online Marketeer
Menno Leliveld

Menno Leliveld

Online Marketing Strateeg
Ninah Baatenburg de Jong

Ninah Baatenburg de Jong

Social Media Creative

Mike Lijffijt

Marketing Strateeg

Tara van Rooijen

Online Marketeer
Quincy Janssen

Quincy Janssen

Sr. SEA Specialist
Thijs Don

Thijs Don

Partner & Finance
Tim Otten

Tim Otten

Online Marketeer
Niels de Jong

Niels de Jong

Content Marketeer
Quincy Janssen

Volg een 1-op-1 training in Den Bosch

Wil jij als (startende) online marketeer je kennis bijspijkeren en naar het volgende niveau brengen? Dan kan je ook bij ons terecht voor een persoonlijke en op maat gemaakte online marketing training. Al jaren geven wij dit soort uitdagende en inspirerende trainingen, zo ook in Den Bosch en omgeving!

De trainingen zijn zowel individueel als in teamverband te volgen. Aan de hand van jouw persoonlijke wens stellen we lesmateriaal samen waarmee we samen aan de slag gaan tijdens de training. Zo weet je zeker dat de training het gewenste effect heeft.

In Den Bosch geven wij onze trainingen op de volgende locaties:

 

The Duke Boutique Hotel

Kerkstraat 69b

 

Van der Valk hotel Vught

Bosscheweg 2

 

Of het nu gaat om een één-op-één SEO, SEA of Social ads training, of dat je liever een online masterclass volgt met een aantal collega’s, bij Epurple ben je aan het juiste adres! Bekijk via de button hieronder ons huidige aanbod aan trainingen en schrijf je snel in of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier alle trainingen