Online marketing aan de Waal in Nijmegen

Online marketing in Nijmegen, val jij voldoende op in de op 9 na grootste stad van Nederland en de grootste stad van Gelderland? Laat ons je helpen!

In Nijmegen werken wij onder andere voor:

Online marathon om er tussenuit te springen in de Waalstad

Online groeien in Nijmegen? Epurple helpt je graag om het maximale uit jouw online kanalen te halen, een goede online marketing strategie helpt daarbij! Na het analyseren van het probleem, stellen wij een online strategie op om kansen optimaal te benutten. Bij Epurple zijn we gespecialiseerd in meerdere onderdelen van de online marketing, zo beschikt ons team van specialisten over de nodige kennis op het gebied van SEA, SEO en Social Media. Zo kunnen we bijvoorbeeld meer conversies genereren, hoger aantal website bezoekers bereiken, beter vindbaar zijn in Google en je naamsbekendheid in “Nimwèège” vergroten!

Bepaal hier jouw online koers

Ons team in Nijmegen

Tim Otten

Tim Otten

Online Marketeer
Thijs Don

Thijs Don

Partner & Finance

Tara van Rooijen

Online Marketeer
Quincy Janssen

Quincy Janssen

Sr. SEA Specialist
Ninah Baatenburg de Jong

Ninah Baatenburg de Jong

Social Media Creative
Niels de Jong

Niels de Jong

Content Marketeer
Esther Janssen

Esther Janssen

Online Marketeer

Mike Lijffijt

Marketing Strateeg
emma-van-de-wate

Emma van de Water

SEA Specialist
Jop Verhagen

Jop Verhagen

CTO
Menno Leliveld

Menno Leliveld

Online Marketing Strateeg
Nils van Rooijen

Nils van Rooijen

SEO Specialist
Mike en Ninah

Waarom kies je voor Epurple?

Wij van Epurple zijn een ervaren online marketing bureau in de buurt van Nijmegen. Het is onze passie om klanten te helpen op de verschillende gebieden van online marketing. Zo helpen wij onder andere met het vergroten van de naamsbekendheid, de vindbaarheid in zoekmachines te optimaliseren, het aantal conversies te vergroten, websites te ontwikkelen en online strategieën te bepalen.

Bij Epurple denken wij daarnaast graag mee met onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor de Nijmeegse vierdaagse een campagne inrichten voor een horecagelegenheid in Nijmegen om voor de vierdaagse feesten meer bezoekers te genereren. Wij zullen er alles aan doen om de verwachtingen van de opdrachtgever te overtreffen!

Benieuwd naar de kansen voor jouw website?

Wil je kennismaken met Epurple? Wij maken ook graag kennis met jou. Wij komen graag langs bij jouw bedrijf in Nijmegen of omgeving om eens te praten over wat wij voor jullie kunnen betekenen. Wij kunnen in dit gesprek al advies geven over de kansen en bedreigingen van je website. Uiteraard is dit een vrijblijvend gesprek.

Bekijk hier alle diensten