Zoekmachine Optimalisatie

SEO Copywriting

Copywriting is veel meer dan alleen het schrijven van wervende teksten. Zo ben je niet alleen druk met de voorbereidingen. Ook na het schrijven is er nog een hoop dat moet gebeuren voor je tekst live kan.
  • Behaal topposities in de zoekmachine op zoektermen waar jouw doelgroep naar zoekt;
  • Trek meer bezoekers naar je website;
  • Bezoekers en lezers activeren.

Kristian Maton

Content Marketeer

Als Content Marketeer is Kristian multidisciplinair actief binnen Epurple. Op basis van kritische data-analyses verschillende variabelen omvormen tot geoptimaliseerde content is waar hij dagelijks mee bezig is.

Naast zijn werk heeft Kristian een enorme passie voor sport. Hij checkt elke dag de uitslagen van de NBA, Europese voetbalcompetities, UCI World Tour en ga zo maar door.

Kristian in zoekwoorden:

“Content, Copywriting, SEO, Sportief, Utrecht, Opel Corsa, Gevaarlijke Forehand”

Waar kunnen we je bij helpen?

Neem contact op om vrijblijvend te sparren over jouw online kansen.

Copywriting Werkwijze

SEO Copywriting is het op een doelgerichte manier overbrengen van een boodschap in de vorm van tekst. Voor ons is copywriting de lezer overtuigen en hem/haar tot actie aanzetten. Velen maken de fout om teksten te schrijven waar alleen Google blij van wordt. Het is juist de kunst om een tekst te schrijven die zowel interessant is voor de lezer als voor Google!

De tekst moet niet alleen pakkend zijn maar moet ook geschikt zijn voor de doelgroep. Wij denken een stap verder. Ons doel is om teksten van kwaliteit aan te leveren die doelgroep- en verkoopgericht zijn, aantrekkelijk en conversie verhogend zijn voor je bedrijf. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en zorgen zo voor relevante teksten die ook nog eens goed zijn voor de positie van jouw website.

Buiten dat wij seo geoptimaliseerde teksten voor jouw bedrijf schrijven, staan we ook graag voor je klaar als jij zelf schrijft. We begeleiden je door vooraf bijvoorbeeld een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit te voeren. Zo kunnen we je per pagina een heldere (SEO) structuur aanleveren die je kunt hanteren bij het schrijven van de pagina. Ben je klaar met schrijven? Dan doen wij graag nog een korte SEO check voor je. Hierbij controleren we de meest belangrijke onderdelen zodat we zeker weten dat de pagina geoptimaliseerd is voor zowel de zoekmachine als de gebruiker. Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk hier dan Epurple Copywriting checklist die wij gebruiken.

Zoekwoorden onderzoek
Aan de hand van zoekwoorden onderzoek bepalen we de structuur van de pagina.
Teksten schrijven
Wij schrijven een seo-geoptimaliseerde tekst die aansluit op de doelgroep.
Bijhouden van statistieken
Wij houden de statistieken bij en sturen zo nodig bij.

Gratis website scan

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Reacties van klanten

Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan.
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen!
Pieter Middendorp
Pieter Middendorp
Marketing Manager Molecaten

Aan de slag met SEO Copywriting

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen

No posts found