SEO Training

Meer potentiële klanten zonder hoge investeringskosten

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Het doel hiervan is een website zo inrichten dat deze een hogere positie haalt in de organische zoekresultaten. Op deze manier haal je gratis potentiële klanten binnen. Hoe hoger een website scoort in Google, hoe groter de kans op meer bezoekers is. Daarnaast kan je ervoor zorgen dat de bezoekers ook relevant zijn door het kiezen van juiste zoektermen.

In deze training leer je hoe je SEO kan inzetten voor jouw bedrijf. Door te werken met kleine groepen is veel individuele aandacht mogelijk. Basis kennis is dan ook geen must! Na de training kan je jouw kennis direct toepassen. Je zorgt voor meer klanten zonder een grote investering te doen.

Google partner Badge
Beschikbare data:

Trainingen op afspraak.

Tijd: 13:00 – 17:00
Locatie: Archimedesbaan 19A, Nieuwegein
Kosten: € 499
Certificaat: Ja

Maximaal 10 plekken, schrijf je snel in!

De volgende onderwerpen komen in de training aan bod:

  • Hoe Google’s zoekmachine werkt
  • Uit welke onderdelen zoekmachine optimalisatie bestaat
  • Wat zoekwoorden zijn en hoe je deze bepaalt
  • Hoe je meer gratis website bezoekers krijgt
  •  Stappenplan om je website te optimaliseren

De SEO training wordt gegeven door een gecertificeerd Online Marketing Strateeg van Epurple. Na de training weet je wat SEO inhoudt en hoe je het kan inzetten om meer potentiële klanten op je website te krijgen. Tevens ontvangt u een Epurple Certificaat als bewijs van deelname!


"Epurple heeft mij op een zeer persoonlijke wijze op maat getraind. Vooral het op maat gemaakte programma en de mogelijkheid om van te voren wensen uit te spreken, beschouw ik als zeer prettig. Omdat je zelf al aardig wat kennis in huis hebt, is het juist fijn om te focussen op specifieke onderdelen en daar de diepte in te gaan. Ook de trainers zijn goed op de hoogte en hebben verstand van zaken. Ik beveel Epurple daarom van harte aan."
S. Hopmans
Marketing Manager
S. Hopmans

De SEO training is inclusief:

  • Lesmateriaal
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren specialist
  • Goodiebag
  • Epurple Certificaat

Meer weten over wat SEO én het belang van SEO is?  Lees het in ons artikel over hoe je via de Google EAT richtlijnen hogere rankings in Google genereert!

Schrijf je nu in!

  • DD dash MM dash JJJJ
animationanimationanimation
Bas Kloet

SEO training van een specialist

Ik ben één van de 10 specialisten binnen Epurple en sta klaar om met jouw website aan de slag te gaan! Door een mix van kennis, ervaring, innovatie en het gebruik van de nieuwste tools halen wij het maximale uit jouw website.

Bas Kloet – SEO specialist