Zoekmachine Optimalisatie

Video Advertising

Door middel van video advertising kun je jouw merk op een slimme en data gedreven manier promoten bij relevante doelgroepen. Zo komt jouw boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep en kun je werken aan het vergroten en verbeteren van je naamsbekendheid en het aantal conversies.
  • Succesvolle online advertising campagnes;
  • Goede video content;
  • Goedkoop adverteren.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Justin van den Bergh

Head of PPC | Datage(e)k

Als Head of PPC heb ik de eer om de hele dag op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Reddit, Pinterest, TikTok en Snapchat te zitten. Niet om de hele dag kattenfilmpjes te kijken (oké, soms dan), maar om na te gaan wat 96% van Nederland precies doet op die sociale netwerken. En natuurlijk hoe we deze doelgroep kunnen bereiken. Welke doelgroep zit op welk netwerk? Welke gegevens houdt ieder netwerk bij van haar gebruikers? Hoe kunnen we dit inzetten voor advertising doeleinden? En Wat kost het om een stukje van de gehele userbase te bereiken? Zo kunnen we klanten adviseren om de juiste kanalen te gebruiken in de online marketingstrategie. En oh ja, ik draag verder met trots de zelfbenoemde titel ‘Tafeltenniskoning’.

Justin in zoekwoorden:

“Stressbestendig, Duizendpoot, Koffie lover, Gadget gek, Ondernemen, Ambitie.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Werkwijze Video Advertising

Scoren met Video Advertising

Door te kiezen voor de juiste content, tijd en plaats van je video start je een succesvolle online advertising campagne. Welke video ga je maken en vervolgens plaatsen om de voor jou interessante doelgroepen te bereiken? Om dit alles uit te werken is het slim om te zorgen dat je de juiste vorm en targeting aanhoudt voor het optimale resultaat. De online marketing specialisten van Epurple ondersteunen je bij het volledig opzetten van een video campagne en optimaliseren om de conversies blijvend hoog te houden.

Bij de aanpak die wij hanteren voor video advertising staat de klant centraal. Tijdens de uitgebreide kennismaking bespreken we de wensen en mogelijkheden op het gebied van video advertising voor jouw organisatie. Daarna stellen we in overleg de doelstellingen op en gaan we aan de slag om de meest relevante campagnes op te zetten. Ons team van online marketing specialisten houdt je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eventueel gesignaleerde kansen. Door het persoonlijke aanspreekpunt heb jij altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën. Ben je na het lezen van deze pagina enthousiast geworden over video advertising en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Video Advertising?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen

No posts found