Zoekmachine Optimalisatie

Webdevelopment

Een goede website is onmisbaar geworden om online resultaat te behalen. Dankzij onze ervaring kun je het maken van een gepersonaliseerde website wel aan ons over laten! Wil je weten hoe wij ervoor zorgen dat een website meer oplevert dan dat deze kost? Lees dan verder!
  • Een goede website als basis voor online resultaat;
  • Ontzorging gedurende het hele traject;
  • Combinatie met SEO en Usability;
  • Nazorg en controles na livegang.
Ontwikkelen van nieuwe websites
Wij ontwikkelen samen met een team van professionele en ervaren developers al jaren de beste websites!
Optimaliseren van bestaande websites
Bestaande websites optimaliseren past precies in ons straatje. We zetten ons brede aanbod van diensten in om jouw website weer optimaal te laten presteren!
Volledige ontzorging bij website migraties
Ga je over op een ander domein of pas je de URL-structuur van je website aan? Geen zorgen! Wij ontzorgen je van de o-meting tot het klaarzetten van de redirects én de lancering!

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Bas Kloet

Sr. SEO Specialist

Bas, niet te verwarren met Bassie de clown, is zoekmachine optimalisatie specialist bij Epurple. Hij kent Google op zijn duimpje en adviseert klanten dagelijks over het verhogen van hun organische posities, het verbeteren van de gebruikerservaring en het aantrekken van de juiste bezoekers.

Bas kan niet ophouden over nieuwe voorvleugels en bandenstrategieën in de Formule 1. Hij kan in zijn vrije tijd ook best aardige plaatjes schieten en verslindt flink wat series op Netflix.

Bas in zoekwoorden:

“ Zoekmachine optimalisatie, Klantreizen, Zoektermen, Conversie, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Mijn Bedrijf, Fotografie, Reddit, Spotify.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een SEO analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Webdevelopment Werkwijze

Kwaliteit & Design

Ben je op zoek naar een website die meer oplevert voor jouw organisatie? Dan ben je bij Epurple aan het juiste adres. Wij kiezen ervoor om websites te bouwen met één systeem, het content management systeem WordPress. Door te werken met één systeem zijn wij altijd op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen we jou een eerlijk advies geven. De technische kwaliteit en een passend design zijn voor ons de basisvoorwaarden voor een succesvolle website.

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een uitgebreide kennismaking maken we samen een plan en brengen we de wensen in kaart. Vervolgens vertalen wij jouw wensen en doelstellingen naar gebruiksvriendelijke ontwerpen. We testen de website uitvoerig voor dat we deze opleveren omdat we het belangrijk vinden dat je direct aan de slag kunt. Na de live gang van de website bekijken we samen de resultaten en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om extra resultaat te behalen.

Wij stellen voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Epurple op het gebied van webdevelopment voor jouw organisatie kan bieden? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten.

Opstellen Wireframes
Design van de website
Technische onderdelen
Livegang
Nazorg
Evaluatie

Professionele website laten maken

Epurple werkt samen met een team van developers die jarenlange ervaring hebben met het bouwen van de meest geavanceerde websites en webshops. Zo weet je zeker dat het eindresultaat helemaal aan je verwachtingen voldoet. Alles is mogelijk!

SEO en Usability

Een goede, professionele website laten maken is 1 ding, zorgen dat deze direct verkeer aantrekt na de lancering is het tweede.

Het proces van webdevelopment duurt vaak een aantal maanden. Dit geeft ons niet alleen de mogelijkheid om mee te denken over het design en de invulling van de website. Misschien nog wel belangrijker is het idee achter de website.

Kies je er voor om samen met ons een nieuwe website te bouwen of je oude website weer eens in de steigers te zetten? Dan krijg je ook concrete adviezen van onze SEO specialisten.

Zo voeren we graag een zoekwoordonderzoek voor je uit zodat we zeker weten hoe jouw doelgroep zich beweegt in de zoekmachines. Op basis hiervan bepalen we een heldere en duidelijke structuur die aansluit op het zoekgedrag van de doelgroep. Hierdoor weet je zeker dat je nieuwe website helemaal gebruiksvriendelijk is!

Vervolgens zorgen we dat de technische basis van de website goed wordt neergezet. We monitoren de test omgeving in onze tools en geven concrete adviezen als het gaat om de techniek.

Tot slot bereiden we ook graag de migratie en livegang voor. Zo stellen we een redirect bestand voor je op en helpen je we je ook na de livegang om te zien of alles goed gaat.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Waarom webdevelopment bij Epurple?

  • Direct contact met de specialist;
  • Realtime resultaten inzien in een overzichtelijk dashboard;
  • Ontwikkelen van een persoonlijke, succesvolle website die SEO proof is;
  • Meer leads aan de hand van bewezen technieken en geoptimaliseerde campagnes.

Aan de slag met Webdevelopment

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Wil je graag meer weten? Lees dan onze blogartikelen

No posts found