Zoekmachine Optimalisatie

Wireframes

Een nieuwe website bouwen of een app ontwikkelen doe je natuurlijk met een plan. Hoe beter je plan is, hoe succesvoller je website of app uiteindelijk zal zijn. Zo’n plan noemen we ook wel een “wireframe”. Een wireframe is eigenlijk een schematische voorstelling van de structuur van de website die je gaat bouwen.
  • Onmisbaar hulpmiddel bij het bouwen van een website;
  • Specifieke in kaart brengen van persoonlijke wensen en uniek ontwerp;
  • Draagt bij aan het resultaat dat de website in de toekomst zal behalen.

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.

Bas Kloet

Sr. SEO Specialist

Bas, niet te verwarren met Bassie de clown, is zoekmachine optimalisatie specialist bij Epurple. Hij kent Google op zijn duimpje en adviseert klanten dagelijks over het verhogen van hun organische posities, het verbeteren van de gebruikerservaring en het aantrekken van de juiste bezoekers.

Bas kan niet ophouden over nieuwe voorvleugels en bandenstrategieën in de Formule 1. Hij kan in zijn vrije tijd ook best aardige plaatjes schieten en verslindt flink wat series op Netflix.

Bas in zoekwoorden:

“ Zoekmachine optimalisatie, Klantreizen, Zoektermen, Conversie, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Mijn Bedrijf, Fotografie, Reddit, Spotify.”

Gratis website scan aanvragen

Ontvang direct een SEO analyse met verbeterpunten om jouw website te optimaliseren!
animationanimationanimation

Werkwijze Wireframes

Wat is een Wireframe?

Een wireframe is als het ware een schematische weergave van de website die wilt gaan bouwen. Dus zonder toeters en bellen. Op deze manier illustreer je de opbouw van de pagina’s die op de website komen en hoe de pagina’s met elkaar verbonden zijn.

Wireframes werken altijd!

De focus van wireframes ligt uitsluitend op de structuur, lay-out, navigatie en functionaliteit van je website. Ze bevatten dus bijna geen teksten, afbeeldingen en kleuren omdat deze kenmerken pas worden toegevoegd als de klant en de website designer het eens zijn over de structuur en dergelijke.

De mogelijkheden van Wireframes

Wij worden enthousiast van wireframes! Hoe dat komt? Een wireframe geeft je vaak veel stof tot nadenken, ook al heb je daar op dat moment misschien helemaal geen zin in. Toch kom je alleen op die manier tot het best mogelijke ontwerp. Kortom, de uitdagingen en mogelijkheden maken het werken met wireframes mooi!

  • Wireframes dwingen je na te denken over strategische zaken;
  • Eerst de structuur en functionaliteiten, daarna pas het design;
  • Wireframes bevorderen de communicatie + feedback tussen klant en designer;
  • Wireframes maken een uitgebreide website goedkoper.

Bij Epurple staat de klant centraal en werken we samen aan jouw persoonlijke doelen en strategie. Tijdens een uitgebreide kennismaking maken we samen een effectief plan voor jouw wireframes en brengen we de wensen in kaart. Vervolgens vertalen wij jouw wensen en doelstellingen naar gebruiksvriendelijke ontwerpen. Daarnaast stellen wij voor onze klanten ook altijd een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden die Epurple jouw organisatie op het gebied van wireframes kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing specialisten.

Wat onze klanten zeggen

"Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan"
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please

Aan de slag met Wireframes

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

We nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Blogartikelen

No posts found