Nils van Rooijen

Google Analytics

Bij Epurple gebruiken wij Google Analytics om allerlei belangrijke statistieken van een website te verzamelen, bij te houden en weer te geven.

Neem contact op!

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een veelgebruikte tool van Google om allerlei belangrijke statistieken van een website te verzamelen, bij te houden en weer te geven. De belangrijkste inzichten die uit Google Analytics voortkomen zijn onder andere: bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Op basis van deze gegevens is het middels analyses mogelijk om onder andere je website te verbeteren, de doelgroep in kaart te brengen én te begrijpen, conversie optimalisatie toe te passen en advertenties in te richten.

Kortom, wij gebruiken Google Analytics voor verschillende doeleinden en met behulp van Google Analytics houden wij de belangrijkste gegevens bij die wij vervolgens monitoren, analyseren en rapporteren. Bij Epurple zetten wij Google Analytics in binnen al onze afdelingen en is het in onze ogen een onmisbare tool. Een gedegen analyse vormt een belangrijke basis voor een succesvolle verbeterslag!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op